IFA 2019: H Samsung διαταράσσει τις ισορροπίες στην κουζίνα

by K-Admin 1

 

Η Samsung ετοιμάζεται να αλλάξει τις ισορροπίες στην κουζίνα με τις ανακοινώσεις της στο πλαίσιο της φετινής IFA να σηματοδοτούν μία νέα εποχή. Η κορεάτικη εταιρεία παρουσίασε στο Βερολίνο τη σειρά ψυγείων BESPOKE δίνοντας έμφαση όχι μόνο στις λειτουργίες, όπως συνέβαινε ως τώρα με τις έξυπνες οικιακές συσκευές, αλλά και στο design το οποίο είναι αρκετά funky, υιοθετώντας μοντέρνες γραμμές και υψηλή αισθητική.

Η εν λόγω σειρά λοιπόν υιοθετεί αρθρωτό σχεδιασμό περιλαμβάνοντας μονάδες που διαθέτουν από μία έως και τέσσερις πόρτες, δίνοντας κατ’ επέκταση στον καταναλωτή τη δυνατότητα να επιλέξει εκείνη που ταιριάζει στις διαστάσεις της κουζίνας και τις απαιτήσεις του νοικοκυριού του. Το δε εμπρόσθιο πάνελ των ψυγείων, μπορεί να είναι κατασκευασμένο από τρία διαφορετικά υλικά (μέταλλο και δύο είδη γυαλιού) ενώ και η διάταξη του εσωτερικού τους είναι στη διακριτική ευχέρεια του καταναλωτή.

 

 

Τα ψυγεία BESPOKE ήταν πράγματι τόσο εντυπωσιακά όσο τα περιέγραφε η Samsung. Με υπέροχο, σύγχρονο design, σε εντυπωσιακά χρώματα που αν μη τι άλλο δίνουν άλλη αίσθηση σε κάθε κουζίνα ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα inox και λευκό, προσέφεραν πρακτικά άπειρες επιλογές παραμετροποίησης σε ό,τι αφορά τις δυνατότητές τους.

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη