IFA 2019: H Samsung φέρνει την επανάσταση στο σαλόνι σου

Στη φετινή έκθεση IFA η Samsung, παρουσιάζοντας τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων, δείχνει να ετοιμάζει επανάσταση στον χώρο.

Η QLED 8K TV της εταιρείας στις 55” μαγνήτισε το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκόμενων στην εκδήλωσή της. Εδώ που τα λέμε, με τέτοιες δυνατότητες δεν θα ήταν δυνατό να μη συμβεί κάτι τέτοιο.

Η εικόνα της ήταν κρυστάλλινη με την αντίθεση των χρωμάτων να κυμαίνεται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα και το μαύρο να είναι πραγματικά βαθύ. Έρχεται με επεξεργαστή Quantum 8K που αναβαθμίζει το περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης σε ποιότητα 8K μέσω μίας προηγμένης διαδικασίας upscaling –ανεξαρτήτως της πηγής (streaming υπηρεσία, USB, HDMI, mobile mirroring). Το δε HDR10+ χαρίζει μία σπουδαία εμπειρία θέασης, με τις διαφορές του από το πρότυπο HDR10 να είναι εμφανείς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο αυτή, όσο και οι υπόλοιπες τηλεοράσεις 8K που παρουσίασε η Samsung θα πάρουν πρώτες την εφαρμογή Apple TV μαζί με τη streaming υπηρεσία της. Επιπρόσθετα, ο κορεάτης κατασκευαστής ανακοίνωσε τη συνεργασία του με μια σειρά υπηρεσιών streaming όπως οι CHILI, The Explorers και MEGAGOGO προκειμένου να εμπλουτίσει τη βιβλιοθήκη 8K περιεχομένου του.

 

Μπορείς να δεις ακόμη