IFA 2019: Το ραβδομπλέντερ ErgoMixx 2 σε 1 από την Bosch

 

 

 

 

Η Bosch παρουσιάζει το ραβδομπλέντερ Ergomixx 2 σε 1. Η πρωτοποριακή αυτή συσκευή, λειτουργεί σαν μπλέντερ χειρός αλλά και σαν συσκευή δημιουργίας κενού αέρος. Συνδυάζεται με ειδικά σκεύη αποθήκευσης και επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες με zipper και προσφέρει μακροχρόνια φρεσκάδα στα τρόφιμα εντός ή εκτός ψυγείου. Έτσι, περιορίζεται η σπατάλη τροφίμων ενώ το φαγητό παραμένει φρέσκο με όλα του τα θρεπτικά συστατικά για πολύ περισσότερο.

Ένας ισχυρός κινητήρας 1000W και το QuattroBlade του μπλέντερ χειρός ErgoMixx κάνουν εύκολη την ανάμειξη φρούτων και λαχανικών σε νόστιμες δημιουργίες, όπως smoothies και σούπες. Με ένα κλικ, αφαιρείται η ράβδος ανάδευσης και η συσκευή μετατρέπεται σε σύστημα δημιουργίας κενού αέρα.

 

 

 

 

 

 

Με αυτή τη διαδικασία, ο αέρας αφαιρείται από τα ειδικά σχεδιασμένα κουτιά ή τις επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες αποθήκευσης που στη συνέχεια σφραγίζονται αεροστεγώς. Τα δοχεία κενού Bosch είναι εφοδιασμένα με έναν δείκτη κενού, ο οποίος δείχνει ότι τα κιβώτια δεν περιέχουν καθόλου αέρα.

Οποιοδήποτε και αν είναι το περιεχόμενο, ψάρι, τυρί, φρούτα ή λαχανικά, το σύστημα κενού Bosch ErgoMixx Fresh κλειδώνει τη γεύση και τη φρεσκάδα του. Έτσι διατηρεί το φαγητό φρέσκο για περισσότερο από ό,τι επιτρέπουν οι συμβατικές μέθοδοι. Σφραγισμένο αεροστεγώς, το σύστημα εμποδίζει το οξυγόνο και την υγρασία να φτάσει στα τρόφιμα. Προστατευμένο από την αφυδάτωση και την φθορά της κατάψυξης, το φαγητό μπορεί να καταναλωθεί φρέσκο, ανά πάσα στιγμή.

 

 

 

Τα δοχεία μπορούν να στοιβαχθούν το ένα πάνω στο άλλο και να αποθηκευτούν στο ψυγείο, την κατάψυξη ή το ντουλάπι. Είναι ασφαλή για μεταφορά του φαγητού και εκτός σπιτιού. Όπως και οι επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες, πλένονται με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων. Οι σακούλες, εξοπλισμένες με πρακτικό διπλό φερμουάρ για το άνοιγμα και το κλείσιμο, διατίθενται σε δύο διαφορετικά μεγέθη (χωρητικότητας 1,2 και 3,8 λίτρων). Το σύστημα είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον, αφού οι σακούλες είναι πολύ ανθεκτικές και δεν χρειάζονται αντικατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

 

 

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη