IFA 2019: Νέες πλήρως αυτόματες καφετιέρες espresso από την Delonghi

 

Η Delonghi είναι ένα από τα πιο δημοφιλή brands στον τομέα των μικροσυσκευών. Ειδικά στις καφετιέρες έχει κατορθώσει να δημιουργήσει τη δική της «παράδοση». Η ιταλική εταιρεία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας.

Στην IFA 2019, πρωταγωνιστικό ρόλο στο booth της Delonghi είχαν οι νέες πλήρως αυτόματες καφετιέρες espresso που θα κυκλοφορήσουν εντός του 2019. Ειδικότερα, η Delonghi παρουσίασε μία νέα χρωματική επιλογή (κόκκινο) για την καφετιέρα Delonghi La Specialista καθώς και τις νέες πλήρως αυτόματες μηχανές espresso ESAM Perfecta Evo και MAGNIFICA ESAM 4000, οι οποίες έρχονται με αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Συγκεκριμένα, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την ποσότητα του καφέ καθώς και την ένταση στη γεύση και το άρωμα. Η μηχανή Delonghi ESAM προσφέρει έως και 11 συνταγές ροφημάτων με βάση τον καφέ όπως espresso americano, κρεμώδες cappuccino και εντυπωσιακά macchiato με τον αυθεντικό τρόπο.

 

 

Επιπλέον, στον εξοπλισμό των νέων μηχανών Delonghi ESAM περιλαμβάνεται δίσκος αποστράγγισης με αντιχαρακτική επιφάνεια και βάση θέρμανσης φλιτζανιών για διατήρηση της θερμοκρασίας στον καφέ. Επιπρόσθετα, είναι εξοπλισμένες με ακροφύσιο ατμού για να παρασκευάζεις αφρόγαλα για cappuccino. Η ESAM Perfecta Evo έρχεται με δεξαμενή νερού και αφρογαλιέρα που μπορούν να συνδεθούν στο μπροστινό μέρος, για παροχή ζεστού νερού ή και για ζεστό αφρόγαλα με το πάτημα ενός κουμπιού! Οι νέες πλήρως αυτόματες Espresso Cappuccino MAGNIFICA ESAM θα είναι διαθέσιμες από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

 

 

 

 

 

Η μηχανή που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η ανανεωμένη έκδοση της πλήρως αυτόματης ημι-επαγγελματικής μηχανής Delonghi La Specialista. Έρχεται με ενσωματωμένο μύλο άλεσης καφέ υψηλής αντοχής και με προηγμένους αισθητήρες που φροντίζουν να έχεις πάντα την κατάλληλη δόση αλεσμένου καφέ, σύμφωνα με τη συνταγή που έχεις επιλέξει. Ο έξυπνος σταθμός Tamping εξασφαλίζει σωστό πάτημα του καφέ, απλά πιέζοντας τον ειδικό μοχλό για tamping με τη σωστή πίεση.

 

 

Επιπλέον, η τεχνολογία Active Temperature Control φροντίζει για τον έλεγχο της θερμοκρασίας και τη σωστή εκχύλιση, εξασφαλίζοντας τέλεια αποτελέσματα σε κάθε φλιτζάνι. Παράλληλα με το προηγμένο σύστημα latte μπορείς να έχεις ζεστό γάλα ή αφρόγαλα με βελούδινη υφή με το πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης, χάρη στις 3 προ-επιλεγμένες συνταγές, το ρόφημά σου είναι έτοιμο μέσα σε λίγα λεπτά.

Τέλος, η Delonghi παρουσίασε κι ένα πιο λειτουργικό πρωτότυπο μοντέλο της νέας μηχανής Delonghi Perfecta De Luxe. Αυτή αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη