IFA 2019: Ψυγείο ντουλάπα Hisense με αυτόματο άνοιγμα πορτών και συνδεσιμότητα

Τη Hisense την έχουμε γνωρίσει μέσα από τις εξαιρετικά πετυχημένες φορητές συσκευές, που είναι γνωστό ότι κυριαρχούν στις ασιατικές αγορές. Ωστόσο, πρόκειται για μια εταιρεία που δεν δραστηριοποιείται μόνο στην αγορά των smartphone και tablet. Είναι παράλληλα κι ένα από τα κορυφαία brands στον τομέα των οικιακών συσκευών. Έχει παρουσιάσει μια σειρά από εντυπωσιακά high-tech προϊόντα για το σπίτι όπως ψυγεία, κουζίνες και πλυντήρια, μέχρι smart TVs, κλιματιστικά. Ακόμη και πολλές καινοτόμες λύσεις για το smart home.

 

 

Στην έκθεση IFA που διεξήχθη στο Βερολίνο της Γερμανίας, η Hisense είχε -για ακόμα μία φορά -ισχυρή παρουσία με μια σειρά από καινοτόμες οικιακές συσκευές που έρχονται να διευκολύνουν τη ζωή μας. Μια από αυτές τις συσκευές είναι και το νέο ψυγείο ντουλάπα, το οποίο έρχεται με προηγμένες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά, όπως το αυτόματο άνοιγμα πόρτας και δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου από το smartphone ή το tablet.

Η νέα πρόταση της εταιρείας διαθέτει Inverter μοτέρ που μπορεί και προσαρμόζει την ταχύτητα του σε διαφορετικά επίπεδα λειτουργίας. Έτσι προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη αξιοπιστία. Το LED Touch panel στο εξωτερικό μέρος προσφέρει άμεση και εύκολη επιλογή όλων των λειτουργιών του ψυγείου. Παράλληλα, ο χρήστης μπορεί να έχει άμεσα παγωμένο νερό και πάγο απλά με το πάτημα ενός κουμπιού στο μπροστινό πάνελ.

 

Στο εσωτερικό του ψυγείου, ο φυσικός φωτισμός από LED εξασφαλίζει μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και λιγότερη θερμότητα στον χώρο της συντήρησης. Τα μεγάλα και ευρύχωρα ράφια και συρτάρια σου προσφέρουν τον απαραίτητο χώρο για να αποθηκεύεις με ευκολία και τα πιο ογκώδη τρόφιμα. Επιπλέον, ο θάλαμος είναι σχεδιασμένος για να διασφαλίζει ιδανικές συνθήκες ψύξης και υγρασίας σε όλο το εσωτερικό του ψυγείου διατηρώντας τα τρόφιμα σου φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να αναμειγνύονται οι οσμές.

Ο φουτουριστικός σχεδιασμός συνδυάζεται με υψηλή εργονομία και έξυπνες λειτουργίες που θα σε βοηθήσουν να οργανώνεις καλύτερα την καθημερινότητά σου. Όσο περισσότερα τρόφιμα είναι αποθηκευμένα στις πόρτες της συντήρησης και της κατάψυξης, τόσο πιο δύσκολο γίνεται το άνοιγμά τους. Με την τεχνολογία της Hisense, οι πόρτες ανοίγουν αυτόματα και εύκολα με ένα απλό άγγιγμα, για πιο άνετη πρόσβαση. Παράλληλα, χάρη στη Wi-Fi συνδεσιμότητα, μπορείς να ελέγχεις όλες τις λειτουργίες του ψυγείου σου, από την οθόνη του κινητού σου.

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη