IFA 2022: Highlights Day 5

by Aggeliki Tsoukana

Το μεγάλο ταξίδι τεχνολογίας εδώ στο Βερολίνο ολοκληρώνεται σήμερα, 5η και τελευταία ημέρα της μεγαλύτερης πανευρωπαϊκής έκθεσης τεχνολογίας IFA 2022.

Συγκεντρώσαμε κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα εκθέματα της έκθεσης που σκοπό έχουν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, ευχάριστη και αποδοτική με την τεχνολογία οδηγό.

 

 

Lenovo ThinkPad X1 Fold: Η δεύτερη γενιά αναδιπλούμενων Laptop είναι εδώ!

Πριν από δύο χρόνια ήταν που η Lenovo μας εντυπωσίασε με το πρώτο στον κόσμο αναδιπλούμενο laptop και φέτος εδώ στην έκθεση IFA 2022 στο Βερολίνο, παρουσίασε τη 2η γενιά του ThinkPad X1 Fold.

Αποτελώντας το ελαφρύτερο laptop 16 ιντσών, αυτή η νέα γενιά προσφέρει μια ευέλικτη, ισχυρή όσο και φορητή συσκευή, με πιο κομψό και λεπτό σχεδιασμό, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα ως κύριος υπολογιστής.

Βασισμένο στη δύναμη του Intel vPro, ενός Intel Evo Design με έως και 12ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core i7 και γραφικά Intel Iris Xe, το νέας γενιάς ThinkPad X1 Fold προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, μέσα από έναν σχεδιασμό αναδιπλούμενης οθόνης.

Η δυνατότητα προσθήκης έως και 1TB2 SSD και οι επιλογές μνήμης RAM έως και 32GB LPDDR5 μεταφράζονται σε θαυμάσιες επιδόσεις για τα Windows 11 Home ή Pro, ανεξάρτητα από την προτιμώμενη χρήση της συσκευής.

 

Nokia T21: Android tablet στην οικονομική κατηγορία τιμής

Το Nokia T21 αποτελεί μία αξιόπιστη και οικονομική επιλογή που έχει κατασκευαστεί για να διαρκεί. Είναι κατασκευασμένο με σώμα από αλουμίνιο (πάχος 7.5 χλστ.) με 60% ανακυκλωμένο πλαστικό περίβλημα για την κεραία και παρέχει ανθεκτικότητα και δυο χρόνια αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος Android.

Έχει οθόνη 10.4” LCD IPS με ανάλυση 1200×2000 pixel, ενσωματώνει επεξεργαστή Unisoc Tiger T612, έχει NFC, στερεοφωνικά ηχεία, βασική κάμερα 8 Megapixel και 8 Megapixel selfie. Ενδιαφέρουσα πρόταση στην οικονομική κατηγορία τιμής (όπως αναμένεται) και με μεγάλη χρονική διάρκεια υποστήριξης με αναβαθμίσεις.

 

 

Garmin Venu Sq 2: Νέα wearables

Η Garmin παρουσίασε το νέο Venu Sq 2 Music Edition με WiFi και αποθηκευτικό χώρο για έως 500 τραγούδια, εκτός από την «κλασσική» δυνατότητα streaming μουσικής μέσω Spotify, Deezer και Amazon Music.

Έρχεται με οθόνη AMOLED 1,41″ ανάλυσης 360×320 pixel και προστατεύεται με Gorilla Glass 3. Τα πλαίσια είναι κατασκευασμένα από ανοδιωμένο αλουμίνιο, ενώ η θήκη είναι κατασκευασμένη από πολυμερές ενισχυμένο πλαστικό.

Η Garmin υποστηρίζει ότι η μπαταρία του έχει διάρκεια ζωής έως και 11 μέρες με μια μόνο φόρτιση, ωστόσο θα έχετε μόνο έως και 26 ώρες στη διάθεσή σας αν χρησιμοποιείτε το ενσωματωμένο GPS.

 

 

Therabody RecoveryAir JetBoots

Μπορεί να μην είναι ακριβώς ότι πιο νέο παρουσιάστηκε στην έκθεση IFA 2022, παραμένει όμως Highlight! Ο λόγος για το σύστημα RecoveryAir JetBoots της Therabody που έχει δημιουργηθεί για να βοηθάει στη μυοσκελετική αποκατάσταση, από όσους κάνουν εντατική προπόνηση στα πλαίσια της αποθεραπείας τους, καθώς και από όσους έχουν μυϊκούς πόνους και πρησμένα πόδια.

Το δοκιμάσαμε και μας βοήθησε να συνεχίσουμε πιο ξεκούραστοι το περπάτημα στους διαδρόμους της IFA. Η τεχνική που χρησιμοποιεί ονομάζεται πρεσσοθεραπεία και επιλέγεται από φυσικοθεραπευτές, προπονητές φυσικής κατάστασης και αθλητές κάθε επιπέδου.

 

Συνεργασία LG με PLAYMOBIL

Στη Lifestyle ζώνη του booth της LG εδώ στην έκθεση IFA 2022, μαζί με τις νέες premium οικιακές συσκευές της κάνουν ντεμπούτο τρεις από φιγούρες χαρακτήρων που δημιουργήθηκαν από την LG και την PLAYMOBIL.

Οι χαρακτήρες αυτοί μαζί με τις συσκευές μινιατούρες της LG θα έχουν παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα εμφανίζονται σε ψυχαγωγικό περιεχόμενο στα διαδικτυακά κανάλια της LG, συμπεριλαμβανομένου του επίσημου λογαριασμού Instagram της εταιρείας Home Appliance Company, Life’s Good Kitchen. Πλάκα έχουν!

 

Μπορείς να δεις ακόμη