ΝΒΑ 2Κ23: Πρώτη ματιά στον βασιλιά του μπάσκετ!

by Aggeliki Tsoukana

To ΝΒΑ 2K23 επιστρέφει και φέρνει νέα χαρακτηριστικά, παίκτες και βελτιωμένα γραφικά.

Έρχεται το νέο NBA2Κ (με την προσθήκη του WNBA) βελτιωμένο για τις κονσόλες νέας γενιάς. Με την προσθήκη του Commissioner’s Cup και το MyNBA μπορείς να περάσεις άπειρες ώρες παιχνιδιού με τους αγαπημένους σου παίκτες, όπως τον Kobe και τον Shaq. Στο ΝΒΑ 2K23 μπορείς να εξερευνήσεις νέα σενάρια από θρυλικές στιγμές στον κόσμο του μπάσκετ, χρησιμοποιώντας τα MyNBA Eras.

Mε την προσθήκη νέων γηπέδων και πολλών gameplay βελτιώσεων θα εντυπωσιαστείς και θα απορροφηθείς στη μοναδική εμπειρία του ΝΒΑ 2K23. Με ανανεωμένο επιθετικό και αμυντικό gameplay, αναβαθμισμένο pro stick και έχοντας την ικανότητα να συνδυάζεις νέες κινήσεις και τεχνικές, θα εξελιχθείς στο να χειρίζεσαι καλύτερα την ομάδα σου, οδηγώντας την σε πολλαπλές και συνεχόμενες νίκες.

Μετά την κυριαρχία του στο NBA τα τελευταία χρόνια, στο εξώφυλλο του ΝΒΑ 2Κ23 για τη Standard και την Digital Deluxe Edition θα βρίσκεται ο Devin Booker.

Αυτή η αποκάλυψη ήρθε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Michael Jordan Edition και της WNBA Edition. Η Standard Edition είναι αυτή που πουλάει τα περισσότερα αντίτυπα και γι’ αυτό η παραπάνω αποκάλυψη με την ημερομηνία κυκλοφορίας έμεινε για το τέλος. Η ημερομηνία κυκλοφορίας αποκαλύφθηκε πως θα είναι στις 9 Σεπτεμβρίου με όλες τις εκδοχές του παιχνιδιού να είναι διαθέσιμες.

 

 

Θα βρεις λοιπόν τη Standard Edition με τον Devin Booker στο εξώφυλλο, για PS5 και Xbox Series X/S και για PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. O Booker θα βρίσκεται και στο εξώφυλλο της Digital Deluxe Edition και στις δύο γενιές PlayStation και Xbox. Σε αυτή την έκδοση θα λάβεις επιπρόσθετο περιεχόμενο για το MyTEAM που περιλαμβάνει 10.000 MyTEAM Points, 10 MyTEAM Tokens, 23 MyTEAM Promo Packs, τους αστέρες του εξώφυλλου: Sapphire Devin Booker, Ruby Michael Jordan, το Free Agent Option Pack 1, 1 Diamond Jordan Shoe και 1 Ruby Coach Card Pack, μαζί με, 10x τύπους MyCAREER Skill Boosts, 10x 3 τύπους Gatorade Boosts, ένα Double XP Coin των δύο ωρών, 4x MyCAREER T-Shirts, σακίδιο, Custom Design Cover Star Skateboard και περιαγκωνίδες για το MyCAREER.

Ακολουθεί η Michael Jordan Edition, ανεξαρτήτως της πλατφόρμας που θα το αγοράσεις. Περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο της Digital Deluxe Edition μαζί με 100.000 VC για να χρησιμοποιήσεις στο παιχνίδι, χωρίς να αναφέρουμε το εξώφυλλο του παιχνιδιού που θα περιλαμβάνει τον Michael Jordan.

Τέλος, η Championship Edition είναι η πιο premium από όλες τις εκδοχές και θα πωλείται για όλες τις πλατφόρμες, εκτός του Switch. Αυτή η Edition περιλαμβάνει ιδιαίτερο box art με τη φανέλα του Michael Jordan, ενώ περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο της Michael Jordan Edition. Επιπλέον, περιλαμβάνει 10% ΧP Boost στο MyTEAM Season Progression, 10% ΧP Boost στο MyCAREER Season Progression, ένα αποκλειστικό Go-Kart με τον Michael Jordan μέσα στο παιχνίδι και 12μηνη συνδρομή στο NBA League Pass. Το NBA 2K23 θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, Switch στις 9 Σεπτεμβρίου.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη