IFA 2023: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη ευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας

by Aggeliki Tsoukana

Η 99η διοργάνωση της IFA ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με δεκάδες σπουδαίες ανακοινώσεις και αποκαλύψεις νέων προϊόντων. Πλέον η έκθεση ραδιοτηλεοπτικών μέσων, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών του Βερολίνου, ετοιμάζεται για τον εορτασμό των 100 χρόνων της τον Σεπτέμβριο του 2024, στοχεύοντας σε ένα ακόμα μεγαλύτερο event. Μετά από ένα διάλειμμα δύο ετών, το 2020 και το 2021, η IFA επιστρέφει στους κανονικούς της ρυθμούς, παρουσιάζοντάς μας καινούργιες εξελίξεις της τεχνολογίας που θα μας αναβαθμίσουν την καθημερινότητα. Το 2023 η διοργάνωση μας επιφύλασσε μοναδικές νέες εκπλήξεις, σε κάθε τομέα.

 

 

Πολύ μεγάλη έμφαση δόθηκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις στον χώρο του έξυπνου σπιτιού, με προϊόντα και υπηρεσίες που θα φανούν χρήσιμες σε άτομα κάθε ηλικίας και προσωπικότητας. Η σύμπραξη Samsung και LG για την περαιτέρω απλοποίηση του ελέγχου των έξυπνων συσκευών μας, είναι μόλις ένα ακόμα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για το μέλλον του συγκεκριμένου τομέα. Βλέπουμε το Home Connectivity Alliance να μεγαλώνει σταθερά και να διευρύνει τις δυνατότητες καινοτομίας στον χώρο.

 

 

Μεγάλη βαρύτητα υπήρξε και στην ανακοίνωση νέων smartphones, όπως το Sony Xperia 5 V και το Honor V Purse, αλλά και συσκευών όπως laptops, gaming κονσόλες, wearables και συστήματα ασφαλείας. Μπορείς ήδη να διαβάσεις όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις και τα νέα της IFA 2023, μιας διοργάνωσης που φιλοξένησε περισσότερους από 200.000 λάτρεις της τεχνολογίας και εκατοντάδες σπουδαίους εκθέτες. Η φετινή IFA υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους και τους επαγγελματίες του χώρου στις 30 Αυγούστου, ενώ το κοινό μπόρεσε να την επισκεφθεί δύο ημέρες αργότερα και μεταξύ 1ης και 5ης Σεπτεμβρίου.

Τώρα τα βλέμματά μας είναι στραμμένα στον Σεπτέμβριο του 2024, όταν η έκθεση επιστρέφει για την 100η φορά. Είναι βέβαιο πως θα μας περιμένει ένα ιδιαίτερο και επετειακό show, με νέες λαμπερές αποκαλύψεις. Μέχρι τότε, στους μήνες που ακολουθούν θα δούμε τη διάθεση των καινούργιων προϊόντων και υπηρεσιών που μας έδειξε η IFA 2023.

Μπορείς να δεις ακόμη