Την έχεις δει ξανά παιδί; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella
tin exeis dei paidi

Παρακολούθησε trailers και διάβασε πληροφορίες για τις ταινίες για τις σειρές που θα σε διασκεδάσουν, θα σε εμπνεύσουν και θα σε ενθουσιάσουν είτε είσαι φίλος της συναρπαστικής δράσης, είτε της κωμωδίας, είτε των κλασσικών ταινιών.

 

KOALA MAN (Disney+)

Το Koala Man είναι μια αυστραλoαμερικάνικη κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων με υπερήρωες, που δημιουργήθηκε από τον Michael Cusack σε συνεργασία με τους Dan Hernandez και Benji Samit. Υπήρχαν και δεύτερες σκέψεις για την αποδοχή της σειράς από τους Αμερικανούς αλλά πάλι αν φέρουμε στη θύμησή μας τους Simpsons μπορούμε να πούμε ότι διαγράφονται οι όποιες αμφιβολίες. Απολαυστική για ενήλικο κοινό και γεμάτη με αυστραλιανή κουλτούρα, η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 9 Ιανουαρίου 2023 στο Hulu στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Disney + στην Αυστραλία.  Στην Ελλάδα κυκλοφορεί ο 1ος κύκλος με 8 επεισόδια στο Disney +.

Το “Koala Man” επικεντρώνεται στον μεσήλικα μπαμπά Kevin- και την ομώνυμη όχι και τόσο μυστική του ταυτότητα- του οποίου η μόνη υπερδύναμη είναι ένα φλογερό πάθος για την τήρηση των κανόνων και την εξάλειψη των μικροεγκλημάτων στην πόλη Dapto. Παρότι μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο προάστιο στην Αυστραλία, οι δυνάμεις του κακού, συμπαντικές και ανθρώπινες, παραμονεύουν για να επιτεθούν στους ανυποψίαστους κατοίκους του Dapto. Με σκοπό να εξυγιάνει τη γενέτειρά του και εμπλέκοντας συχνά την οικογένειά του στις περιπέτειες του, ο «Koala Man» είναι πάντα σε ετοιμότητα. Θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να νικήσει τους σατανικούς εγκέφαλους, τους υπερφυσικούς εφιάλτες ή ακόμα χειρότερα: τους ηλίθιους που δεν βγάζουν τους κάδους απορριμμάτων τους τις σωστές μέρες.

 

 

I AM GROUT (Disney+)

Πρεμιέρα κάνει στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 στο Disney + ο δεύτερος κύκλος της μίνι αμερικάνικης σειράς κινουμένων σχεδίων “I Am Groot” ως μέρος της πέμπτης φάσης του MCU. H σειρά δημιουργήθηκε από την επικεφαλής σεναριογράφο και σκηνοθέτρια Kirsten Lepore και είναι βασισμένη στα Comics της Marvel με πρωταγωνιστή τον Groot και άλλους χαρακτήρες από το Marvel Cinematic Universe. Επιβλέπων παραγωγός είναι η Danielle Costa. Παραγωγοί είναι οι Craig Rittenbaum και Alex Scharf, εκτελεστικοί παραγωγοί οι Brad Winderbaum, Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso. Η Dana Vasquez-Eberhardt είναι συνεκτελεστική παραγωγός.

Στον δεύτερο κύκλο ο μικρούλης Groot που αναγεννιέται  από τον συνονόματο βιολογικό του πατέρα, ο οποίος θυσιάστηκε για να σώσει τον φίλο του Racoon Rocket και τους άλλους Guardians, μεγαλώνει σαν ένας νέος Guardian στο πλοίο του Petter Quill. Ο Rocket τον φροντίζει σαν να είναι δικό του παιδί.

Το ταραχοποιό κλαράκι μπλέκει σε νέες περιπέτειες. Αυτήν τη φορά, ο μικρός Groot εξερευνά τον σύμπαν πέρα από τα διαστημόπλοια των Guardians, και όχι μόνο, ως επιβάτης στο σκάφος των Φυλακών, ερχόμενος πρόσωπο με πρόσωπο- ή μύτη με μύτη με νέα πολύχρωμα πλάσματα και περιβάλλοντα.  Ο Vin Diesel επιστρέφει στο γαλαξία ως φωνή του Groot σε πέντε ολοκαίνουργια σύντομα shorts.

 

 

CASTLEVANIA: NOCTURNE (Netflix)

Το Castlevania: Nocturne είναι μια επερχόμενη αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά, σκοτεινής φαντασίας, κινουμένων σχεδίων για ενήλικες, που δημιουργήθηκε από τον Clive Bradley, με επικεφαλή τον παραγωγό Kevin Kolde, σε σκηνοθεσία των Sam και Adam Deats. Ένα spin -off της σειράς που βασίζεται στα video games Rondo of Blood του 1993 και Symphony of the Night της Konami. Αυτή  η πρωτότυπη ιστορία δημιουργείται από την Project 51 Productions, η οποία έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν σειρές κινουμένων σχεδίων βασισμένες σε  παιχνίδια. Συνολικά αναμένουμε 8 επεισόδια στο Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η πλοκή διαδραματίζεται στη Γαλλία του 1972, στο απόγειο της Γαλλικής Επανάστασης. Σε ένα απομακρυσμένο  μέρος στα δυτικά της χώρας, η αντεπαναστατική αριστοκρατία έχει συνάψει συμμαχία με έναν τρομακτικό Βαμπίρ Μεσσία, ο οποίος υπόσχεται να “καταβροχθίσει τον ήλιο“ και να απελευθερώσει στρατιά από βρικόλακες και αλλά πλάσματα της νύχτας για να συντρίψει την επανάσταση και να υποδουλώσει την ανθρωπότητα. Η Anette, μια μυστηριώδης μάγισσα από την Καραϊβική, αναζητά τον Richter Belmont, τον τελευταίο απόγονο μιας οικογένειας κυνηγών βαμπίρ, για να ηγηθεί της επανάστασης.

 

 

SPY KIDS: ARMAGEDDON (Netflix)

To Spy Kids: Armageddon (Μίνι Πράκτορες: Αρμαγεδδών) είναι μια επερχόμενη αμερικάνικη ταινία δράσης και κατασκοπείας σε συμπαραγωγή και σκηνοθεσία του Robert Rodriguez, ο οποίος έγραψε το σενάριο σε συνεργασία με τον Racer Max. Η αρχική τριλογία του Rodriguez, Spy Kids είναι μια από τις πιο ευρηματικές οικογενειακές ταινίες της εποχής με τα παιδιά να ανακαλύπτουν τους ανιαρούς γονείς τους, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι συνταξιούχοι κατάσκοποι.

Ο Rοdriguez  επανεκκίνησε τη σειρά λίγα χρόνια αργότερα με το Spy Kids :All The Time In The World, και ακολούθησε μια τηλεοπτική σειρά για το Netflix, το Spy Kids: Mission Critical.
Παραμένει στο Netflix o Rodriguez κάνοντας άλλη μια επανεκκίνηση, η ταινία με τίτλο Spy Kids : Armageddon που θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Η πλοκή ακολουθεί μια νέα ομάδα μυστικών κατασκόπων: την οικογένεια Tango – Torrez, με τους Zacharry Levi (Shazam!) και Gina Rodriguez (Jane the Virgin) να υποδύονται τους γονείς. Όταν τα παιδιά (Connor Esterson και Everly Carganilla) των μεγαλύτερων μυστικών πρακτόρων του κόσμου βοηθούν άθελά τους έναν ισχυρό προγραμματιστή παιχνιδιών να απελευθερώσει έναν ιό από τον υπολογιστή του για να μπορέσει έτσι να έχει τον έλεγχο όλης της τεχνολογίας, πρέπει να γίνουν κατάσκοποι για να σώσουν τους γονείς τους και τον κόσμο. Τον κακό της υπόθεσης υποδύεται ο Billy Magnussen.

 

 

MAYA THE BEE (Cosmote Cimena 2)

H Maya the Bee (Μάγια η Μέλισσα) είναι μια  ταινία κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία του Alex Stadermann, βασισμένη στο anime του 1975 Maya The Bee καθώς και έμμεσα στο γερμανικό παιδικό βιβλίο The Adventures of Maya the Bee του Waldemar Bonsels που έγινε best seller και έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 γλώσσες. Η ταινία έρχεται στην Cosmote Cinema 2 στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η Μικρή Μάγια μπορεί να βγήκε μόλις από το αυγό της, αλλά είναι ένας μικρός σίφουνας και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να υπακούσει στους κανόνες της κυψέλης. Ένας από τους κανόνες αυτούς είναι να μην εμπιστεύεται τις σφήκες και τα άλλα έντομα που ζουν πέρα από το λιβάδι. Όταν κάποιος κλέβει τον βασιλικό πολτό, όλες οι υποψίες πέφτουν στις σφήκες, και η Μάγια μπαίνει στο στόχαστρο ως συνεργός τους. Κανείς δεν πιστεύει ότι είναι ένα αθώο θύμα και κανείς δεν της συμπαραστέκεται, εκτός από τον καλόκαρδο φίλο της, τον Βίλυ. Αυτό που απομένει για τους δύο φίλους είναι ένα μεγάλο και περιπετειώδες ταξίδι στην κυψέλη των σφηκών.

 

 

Κινηματογραφικές εμπειρίες που μπορείς να τις απολαύσεις από την άνεση του καναπέ σου. Μπες στο site του Κωτσόβολου και διάλεξε τη Smart TV  που σου ταιριάζει.

 

Μπορείς να δεις ακόμη