Ημερομηνία λανσαρίσματος για τις υπηρεσίες Apple TV+ και Apple Arcade

Έχουν περάσει πολλοί μήνες από τα αποκαλυπτήρια των νέων συνδρομητικών υπηρεσιών Apple TV+ και Apple Arcade, χωρίς να έχουμε κάτι νεότερο σχετικά. Έτσι, μετά από μια μεγάλη περίοδο αναμονής, η Apple έκανε τα μεγάλα αποαλυπτήρια και έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τις νέες συνδρομητικές υπηρεσίες.

Ειδικότερα, η υπηρεσία Apple TV+, θα περιλαμβάνει αυθεντικό περιεχόμενο από Στίβεν Σπίλμπεργκ, Σοφία Κόπολα, Τζέι Τζέι Άμπραμς και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ. Προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου 7 ημέρων. Θα είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής Apple TV για iPhone, iPad, Apple TV, iPod Touch και σύντομα σε Macs με macOS Catalina, σε πάνω από 100 χώρες την 1η Νοεμβρίου.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε, επίσης, ότι με οποιαδήποτε αγορά συσκευής Apple θα προσφέρεται δωρεάν συνδρομή ενός έτους στο Apple TV+. Η υπηρεσία θα είναι απαλλαγμένη από διαφημίσεις και το περιεχόμενό της θα είναι διαθέσιμο τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης. Κατά την παρουσίαση, η Apple αποκάλυψε και τη νέα τηλεοπτική σειρά SEE με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα. Όσον αφορά στο λανσάρισμα της υπηρεσίας στη χώρα μας, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα τη δούμε στα μέρη μας. Εικάζουμε πως αυτό θα γίνει αρκετά σύντομα.

Σε ό,τι αφορά στο λανσάρισμα της υπηρεσίας gaming Apple Arcade, αναμένεται να διατεθεί στις 19 Σεπτεμβρίου. Θα προσφέρεται και ένα μήνας δωρεάν δοκιμής. Σύμφωνα με την επίσημη ελληνική σελίδα του Apple Arcade, η διάθεση της υπηρεσίας στη χώρα μας αναμένεται εντός του 2019.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Apple συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας όπως η Konami και η Capcom, φέρνοντας στη νέα υπηρεσία gaming εντυπωσιακές παραγωγές όπως τα Frogger in Toy Town και το Shinsekai: Into the Depths αντίστοιχα.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη