Joe & Mac: Caveman Ninja από το NES στις σύγχρονες κονσόλες

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Ένας ακόμα θρυλικός τίτλος της εποχής χρυσής εποχής των video games ετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες και στις κονσόλες μας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Microids, οι αγαπημένοι άνθρωποι των σπηλαίων Joe & Mac θα ζήσουν νέες περιπέτειες στον τίτλο Joe & Mac: Caveman Ninja. Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι, το Caveman Ninja ήταν ένα platformer που είχε λανσαριστεί στα Ιαπωνικά coin-op στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, και αργότερα μεταφέρθηκε με επιτυχία σε NES, SNES, Game Boy και Mega Drive, ενώ  πρόσφατα το είδαμε ξανά στο Nintendo Switch, ως μέρος της συλλογής Nintendo Switch Online SNES Collection, αλλά και αυτόνομα στο Steam.

Στην προκειμένη περίπτωση, o νέος τίτλος θα είναι κάτι παραπάνω από ένα remake της αρχικής έκδοσης των arcade, με νέα γραφικά και νέα στοιχεία, όπως το Adventure Mode που θα περιλαμβάνει πολλά νέα επίπεδα. Την ανάπτυξη του τίτλου έχει αναλάβει η Mr. Nutz Studio (που έχει εργαστεί σε τίτλους όπως το Toki και το Asterix & Obelix: Slap Them All!) και αναμένεται να γίνει διαθέσιμος εντός του 2022 για όλες τις κονσόλες και φυσικά για Windows PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη