Κάνε δικό σου το Surface Pro 9. Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν!

by Aggeliki Tsoukana

Στις αρχές Oκτωβρίου, η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του εμβληματικού Surface Pro 9 που, ως γνωστό, χαρακτηρίζεται από την ιδιότητά του να είναι laptop και tablet μαζί. Το Surface Pro 9 διαθέτει τη δύναμη ενός laptop και την ευελιξία ενός tablet, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εργαστείς, να παίξεις videogames και να κάνεις steaming, όλα με μία συσκευή!

Αν θέλεις να το αποκτήσεις μάθε πως οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει!

 

Γνώρισε το αναβαθμισμένο Surface Pro 9

 

 

Κομψότητα και εργονομία

Το Surface Pro 9 ξεχωρίζει τόσο για τις επιδόσεις όσο και για την ευελιξία του ενώ αναβαθμίστηκε σημαντικά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Η σχεδόν από άκρη σε άκρη 13” οθόνη τύπου PixeSense Flow, σε βυθίζει στο περιεχόμενο με ανάλυση 2880 x 1920 px, αναλογία πλευρών 3:2 και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Παράλληλα, είναι συμβατή με το Surface Slim Pen 2.

Η εργονομία στο Surface Pro 9 είναι πολύ προσεγμένη. Η κλίση της οθόνης προσαρμόζεται ανάλογα με την εργασία που θέλεις να κάνεις, όπως δουλειά γραφείου, παρακολούθηση ταινίας, gaming ή βιντεοκλήση.

Τέλος, η νέα σειρά, προσφέρει χρωματικές επιλογές που ταιριάζουν με τα Type Cover keyboards. Στον Κωτσόβολο θα το βρεις στο επιβλητικό χρώμα Graphite και στο κομψό Platinum.

 

 

Εντυπωσιακές επιδόσεις

Τα νέα Surface Pro της Microsoft διαθέτουν επεξεργαστή Intel και στον Κωτσόβολο έχεις τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στους επεξεργαστές 12ης γενιάς Core i5-1235U ή Core i7-1255U. Όποιον κι αν επιλέξεις, είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιαστείς από τις υψηλές επιδόσεις, αλλά και τη χαμηλή κατανάλωση που βελτιώνει την αυτονομία. Στις αξιόλογες επιδόσεις έρχεται να βοηθήσει και η κάρτα γραφικών, η Intel Iris Xe Graphics που θα σου επιτρέψει να εργάζεσαι άνετα σε όλες τις εφαρμογές.

Για την άνετη λειτουργία κάθε είδους εφαρμογής, ανάλογα με τις ανάγκες σου, μπορείς επίσης να επιλέξεις την ποσότητα μνήμης RAM LPDDR5 και τον αποθηκευτικό χώρο του δίσκου (μέσω αφαιρούμενου SSD). Για τη μνήμη, οι διαθέσιμες επιλογές είναι 8GB και 16GB, ενώ για τη χωρητικότητα του δίσκου 128GB, 256GB και 512GB. Όσον αφορά στην ασύρματη συνδεσιμότητα, υπάρχει υποστήριξη τόσο για Wi-Fi 6E όσο και Bluetooth 5.1, ενώ για την ενσύρματη συνδεσιμότητα φροντίζουν δύο θύρες USB-C με USB 4.0 / Thunderbolt 4, μία Surface Connect και μία Surface Cover.

Ακόμα κι αν χρειαστεί να εργαστείς συνεχώς για πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι, αφού η μπαταρία ενός νέου Surface Pro σου παρέχει αυτονομία 15,5 ωρών.

Μην περιμένεις άλλο, τα νέα Microsoft Surface Pro έχουν όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις πιο άνετη και παραγωγική την εργασία σου. Προπαράγγειλε το δικό σου με μια επίσκεψη στο eshop ή σε ένα φυσικό κατάστημα του Κωτσόβολου.

Μπορείς να δεις ακόμη