Το Steam απέκτησε νέα mobile εφαρμογή

by Aggeliki Tsoukana

Αν είσαι PC Gamer θεωρούμε δεδομένο πως έχεις Steam με μεγάλο κατάλογο παιχνιδιών και πως το χρησιμοποιείς συνεχώς. Ήξερες όμως ότι το Steam διαθέτει mobile εφαρμογή (για το store) από το 2012; Ακόμα και όσοι το ήξεραν, μάλλον ήθελαν να την ξεχάσουν, καθώς η εφαρμογή ήταν απαρχαιωμένη για τα σημερινά δεδομένα και έπιανε αράχνες στα app stores. Αυτό μέχρι πρότινος καθώς η Valve, αποφάσισε να της δώσει νέα ζωή ανανεώνοντάς την δραστικά.

Όπως μπορείς να δεις και στο σχετικό trailer, η νέα εφαρμογή είναι πολύ πιο φρέσκια και χρηστική καθώς σου επιτρέπει να συνδεθείς στον λογαριασμό σου πολύ εύκολα και γρήγορα σκανάροντας ένα κωδικό QR, και να έχεις πρόσβαση στο store, στη βιβλιοθήκη σου, στα νέα, στις κοινότητες και γενικά σε κάθε πτυχή του Steam, από όπου και αν βρίσκεσαι.

 

 

Φυσικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή για να αγοράσεις νέα παιχνίδια, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι μπορείς να ξεκινήσεις το κατέβασμα ή την αναβάθμιση κάποιου παιχνιδιού απομακρυσμένα, ώστε να το βρεις έτοιμο όταν γυρίσεις σπίτι για να παίξεις. Επιπλέον η εφαρμογή μπορεί να σου στέλνει ειδοποιήσεις για εκπτώσεις παιχνιδιών που είναι στη wishlist σου, για σχόλια, για trades, για friend requests και ούτω καθεξής, με πλήρη δυνατότητα παραμετροποίησης.

Τέλος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή για να έχεις πρόσβαση σε πολλαπλά accounts, ενώ αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την επιβεβαίωση των requests του two-factor authentication. Η ανανεωμένη έκδοση της mobile εφαρμογής του Steam είναι διαθέσιμη στο App Store για συσκευές iOS και στο Play Store για συσκευές Android, ενώ μπορείς να την κατεβάσεις και εκτός store ως αυτόνομο αρχείο APK. Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι η Valve ανανέωσε πρόσφατα και την εφαρμογή του Steam Chat, διορθώνοντας διάφορα bugs.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη