Καθαρά Δευτέρα με «φορητό ήχο» για υπαίθριες δραστηριότητες

by Zikou Stella

Ακόμα μία χρονιά, ακόμα μία Καθαρά Δευτέρα. Κι επειδή είμαστε συνεπείς στο ραντεβού με τα παραδοσιακά μας έθιμα, η μουσική θα έχει την τιμητική της εκείνη την ημέρα. Δεν έχει καμία σημασία εάν θα ακούσεις παραδοσιακά άσματα, δημοτικά, ρεμπέτικα, ή τα πιο trendy pop τραγούδια! Σημασία έχει να ακούσεις ό,τι αγαπάς, όπου ή και με όποιον αγαπάς και με την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου.

 

 

Άκου τις αγαπημένες σου μελωδίες εν κινήσει

Θέλεις να ακούς την αγαπημένη σου playlist όσο κάνεις πεζοπορία στη φύση ή όσο ετοιμάζεις το πέταγμα του χαρταετού ενώ ακούς το “Eye of The Tiger”;

Όποια κι αν είναι η περίσταση, τα ασύρματα ακουστικά είναι το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για να μπορείς να απολαμβάνεις ποιοτικό ήχο. Όταν θέλεις να ακούς μουσική με στιλ, θα επιλέξεις ένα σετ ακουστικών κεφαλής.

Αν θέλεις να απολαμβάνεις πλήρη ελευθερία από καλώδια, θα βρεις πολλές high-end προτάσεις σε true wireless ακουστικά. Εκτός από την απουσία καλωδίου, διαθέτουν ειδικό σχεδιασμό για να προσφέρουν άνεση και σταθερότητα. Οπότε τρέξε άφοβα. Και μην ξεχάσεις να αμολήσεις καλούμπα!

 

Ακουστικά με έξυπνες λειτουργίες

Πέρα από τον ποιοτικό ήχο που μπορεί να προσφέρει ένα σύγχρονο headset, οι περισσότερες προτάσεις διαθέτουν τεχνολογίες που ευθυγραμμίζονται απόλυτα με το lifestyle σου. Για παράδειγμα, θα βρεις ακουστικά κεφαλής με ενσωματωμένο βοηθό φωνής, για να απαντάς σε μηνύματα και να απαντάς σε κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσεις το smartphone σου. Επιπρόσθετα, πολλά μοντέλα έρχονται με καινοτόμες τεχνολογίες ακύρωσης θορύβου για να απολαμβάνεις απερίσπαστος τη μουσική σου.

 

Μετέφερε το γλέντι στην ύπαιθρο

Η λαγάνα, ο ταραμάς, τα θαλασσινά, και τα υπόλοιπα σαρακοστιανά εδέσματα, θα είναι το ίδιο νόστιμα και απολαυστικά και στην ύπαιθρο! Γιατί να μην είναι και η μουσική σου;

Άλλωστε, τα φορητά ηχεία Bluetooth δεν είναι μόνο για χρήση μέσα στο σπίτι. Σχεδόν όλα τα φορητά ηχεία Bluetooth είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη για να μπορείς να τα μετακινείς πολύ εύκολα και να τα χρησιμοποιείς όπου θέλεις, στο πάρκο, στην παραλία, ακόμα και στη βόλτα με το ποδήλατο.

Για έναν μουσικόφιλο που αγαπά να ακούει μουσική σχεδόν οπουδήποτε, υπάρχουν φορητά ηχεία όπως το LG XBoom Go PL5 Bluetooth Ηχείο, που είναι σχεδιασμένα για διασκέδαση σε εξωτερικό χώρο. Ο κομψός και ελαφρύς σχεδιασμός τους τα καθιστά εξαιρετικά φορητά.

Η σύνδεσή τους με το κινητό ή το tablet γίνεται μέσω Bluetooth οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για καλώδια. Επίσης, διαθέτουν μεγάλη αυτονομία. Η μπαταρία τους σου δίνει αυτονομία που σε αρκετές συσκευές προσιτής τιμής φτάνει ακόμα και τις 6 ώρες, οπότε τίποτα δε μπορεί να σταματήσει τη μουσική σου.

Καλά Κούλουμα… μετά μουσικής

Με μια απλή αναζήτηση στον Κωτσόβολο θα βρεις μια ευρεία γκάμα από φορητά ηχεία και ακουστικά για ποιοτικό ήχο. Ένα ηχείο Bluetooth ή ένα σετ ακουστικά είναι ιδανικό για να απολαμβάνεις τις δραστηριότητές σου μετά μουσικής. Θα συνδεθεί με το smartphone ή το tablet, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αν ψάχνεις ένα μικρό αλλά ποιοτικό φορητό ηχείο Bluetooth, που ακούγεται εξαιρετικά, ρίξε μια ματιά στα πολύ οικονομικά φορητά ηχεία της σειράς JBL GO.

Καλή διασκέδαση!

Μπορείς να δεις ακόμη