Κιλκίς: Ένα νέο σπίτι Τεχνολογίας!

by K-Admin 1

Αν μένεις στην πόλη του Κιλκίς ή στις γύρω περιοχές, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση  να σε ενημερώσουμε ότι ο Κωτσόβολος γίνεται κομμάτι της πόλης σου, φέρνοντας το νέο σπίτι της τεχνολογίας κοντά σου, που δεν είναι άλλο από το νέο του κατάστημα.

Έλα σε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα με όλα τα προϊόντα αιχμής

Έλα στην οδό Ομήρου 55, και γνώρισε τον κόσμο του Κωτσόβολου. Σε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες και με δωρεάν parking, σε περιμένει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία με αμέτρητες επιλογές σε smartphones, προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ήχου, φωτογραφικές μηχανές, smart συσκευές, laptops, τηλεοράσεις και κορυφαία προϊόντα σε απίστευτες τιμές! Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να επισκεφτείς υπερσύγχρονα corners τεχνολογίας και να γνωρίσεις τις μοναδικές υπηρεσίες του Κωτσόβολου.

Πρωτοποριακές υπηρεσίες για την άψογη εξυπηρέτησή σου

Υπηρεσίες όπως αυτές του Quick Point για να παραλάβεις σε ημέρα και ώρα της επιλογής σου την παραγγελία που έκανες είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω τηλεφώνου, το Quick Drop για να παραλάβεις την παραγγελία σου την ίδια ημέρα, το Pay Express για να κάνεις τις αγορές σου μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας εντός του καταστήματος χωρίς αναμονή στο ταμείο και το Service Point με την υπηρεσία Fix & Go για επιδιόρθωση του smartphone σου σε μία ώρα, βρίσκονται στη διάθεσή σου, προσφέροντάς σου ευελιξία επιλογών.

Εμείς γιορτάζουμε εσύ κερδίζεις δώρα!

Ο Κωτσόβολος γιορτάζει για το άνοιγμα του νέου του καταστήματος στο Κιλκίς και εσύ κερδίζεις, καθώς από την Τετάρτη 22 έως την Παρασκευή 24 Μαρτίου έχεις την ευκαιρία να μπεις  στην κλήρωση για πλούσια δώρα !

Παράλληλα, με την πρώτη σου αγορά από το νέο κατάστημα μέχρι τις 20 Απριλίου, κερδίζεις δώρο 500 Bonus πόντους, σε συνεργασία με την Alpha Bank.

Το νέο σπίτι της τεχνολογίας έφθασε στην πόλη σου και είναι έτοιμο να γίνει ο απόλυτος προορισμός για μια καλύτερη ζωή με την τεχνολογία.

Σε περιμένουμε!

 

**Για να διαβάσεις τους όρους του διαγωνισμού πάτησε εδώ.

 

Μπορείς να δεις ακόμη