Star Wars Jedi: Survivor To νέο trailer αποκαλύπτει την ιστορία του παιχνιδιού

by Zikou Stella

H Electronic Arts και η ομάδα ανάπτυξης Respawn Entertainment κυκλοφόρησαν το επίσημο story trailer για το επερχόμενο Star Wars Jedi: Survivor.

 

 

Η ιστορία του Cal Kestis συνεχίζεται. Πλέον δεν είναι Padawan και έχει εξελιχθεί σε έναν ισχυρό Jedi Knight. Κουβαλώντας τις αναμνήσεις και τις προσδοκίες του Τάγματος των Jedi, η σταυροφορία του εναντίον της Αυτοκρατορίας έγινε απλά πολύ πιο επικίνδυνη. Οι Σκοτεινοί Καιροί πλησιάζουν και με νέους και γνώριμους εχθρούς να τον περιβάλλουν, ο Cal θα χρειαστεί να αποφασίσει πόσο μακριά είναι διατεθειμένος να φτάσει για να σώσει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

 

 

Το κινηματογραφικό σύστημα μάχης επιστρέφει με πρόσθετες δυνατότητες που προσφέρει η Force και νέο στυλ μάχης με lightsabers. Θα πρέπει να αξιοποιήσεις δημιουργικά όλες τις ικανότητές σου και τα όπλα για να αντιμετωπίσεις με στρατηγική μια διευρυμένη γκάμα εχθρών, αποκαλύπτοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους, ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις έξυπνα την εκπαίδευσή σου για να κατατροπώσεις τους αντιπάλους σου και να λύσεις τα μυστήρια που θα βρεις στον δρόμο σου.

 

 

Θα ανακαλύψεις νέους πλανήτες στον γαλαξία του Star Wars, ο καθένας με μοναδικούς βιότοπους, προκλήσεις και εχθρούς. Σταδιακά θα αποκτάς νέες δεξιότητες, εξοπλισμό και ικανότητες που θα αυξήσουν τους τρόπους που εξερευνάς, πολεμάς και περιπλανιέσαι. Με μεγαλύτερες περιοχές για εξερεύνηση και περισσότερα μονοπάτια πέρα από την πεπατημένη διαδρομή, θα μπορέσεις να κάνεις δικές σου πολλές, καλά κρυμμένες ανταμοιβές.

Το Star Wars Jedi: Survivor αναμένεται στις 28 Απριλίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη