League of Legends: προ-παράγγειλε τώρα το επίσημο Nerf Gun

by Aggeliki Tsoukana

Τώρα που πλησιάζουν Χριστούγεννα είναι σίγουρο ότι θα έχεις ξεκινήσει να φτιάχνεις τη λίστα με τα δώρα που θέλεις να αγοράσεις. Αν τώρα τυχαίνει να είσαι K-mer και οπαδός του League of Legends, καλά θα κάνεις να συμπεριλάβεις στη λίστα σου το επίσημο Nerf LMTD Gun που ετοιμάζει η Hasbro, βασισμένο στο Fishbones blaster της Jinx, καθώς θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες ποσότητες.

 

 

Εκτός από το εμβληματικό σχήμα του καρχαρία με στόμα που ανοιγοκλείνει, το Nerf LMTD μπορεί να δεχτεί μέχρι 18 βελάκια σε τρεις συστοιχίες των 6, τα οποία μπορείς να τα εκτοξεύεις τρία τρία, κάθε φορά που πατάς τη σκανδάλη. H Hasbro έχει δείξει ιδιαίτερη φροντίδα στην ίδια τη συσκευασία η οποία έχει ένα πολύ όμορφο artwork, και μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουτί για στόλισμα, ενώ μέσα στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ειδική βάση στήριξης του blaster για να το στήσεις στον χώρο σου.

 

 

Το παράθυρο προ-παραγγελιών θα είναι ανοιχτό στο επίσημο site μέχρι τις 3 Ιανουαρίου του 2023, και από κει και πέρα θα χρειαστεί να κάνεις αρκετή υπομονή καθώς οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται τα επόμενα Χριστούγεννα, όπως συμβαίνει συνήθως με τα collectible αντικείμενα αυτού του είδους.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη