League of Legends Recall: Επόμενη στάση Βελιγράδι

by Zikou Stella

Λίγα 24ωρα μας χωρίζουν από το δεύτερο Sigma Cup, με τις Anorthosis Famagusta Esports & WLGaming Esports να ετοιμάζονται να πάρουν το αεροπλάνο για Βελιγράδι. Η ημιτελική φάση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (11/11) με την Ανόρθωση να παίζει με την Entropiq (15:00) και την WLG να αντιμετωπίζει την Diamant Esports (18:00). Όλα τα παιχνίδια του Sigma Cup θα μεταδοθούν ζωντανά από τα κανάλια του Gamers Lounge σε Twitch και Youtube.

 

 

Η αντίπαλος της ΑΝΟ στο top 4 είναι η κάτοχος του τροπαίου, αφού είχε επικρατήσει με 3-2 της Diamant στον τελικό της Αθήνας. Η EIQ ήταν η κορυφαία ομάδα του Hitpoint Masters σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, αφού κατέκτησε Spring Split, Summer Split αλλά και Winter Cup. Οι ομάδες μας την αντιμετώπισαν στο περασμένο European Pro League με την Ανόρθωση να την συναντά στο top 16 και να την κερδίζει με 2-0. Θυμίζουμε πως η τσεχική ομάδα ήταν εκείνη που σταμάτησε την πορεία της WLG στο περσινό Sigma Cup, αφού την είχε κερδίσει με 3-1 στα ημιτελικά.

Η WLGaming και η περσινή φιναλίστ Diamant θα διασταυρώσουν τα “ξίφη” τους στον δεύτερο ημιτελικό που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο EPL καθώς και στο Play-In stage του ΕM Spring 2023, με την WLG να κερδίζει σε όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια. Το 2023 έχει πάει πολύ καλά για την DIA που εκτός από την πρωτιά στο EBL 2023 Pro-Am, πήρε και το τρόπαιο του Summer Split. Αξίζει να σημειωθεί πως WLG, EIQ και DIA ήταν παρούσες στο Sigma Cup 2022.

 

Τα rosters των ομάδων

Anorthosis Esports: Eyliph, Spooky, HAWHAW, GoldenTo4st, iLevi (Coach: Duriel)
WLGaming: NuQ, TynX, Pretty, Yakkey, Bananitoo (Coach: Ph0bos)
EntropiQ: Robocop, Zicssi, Jackies, Khantos, Denyk (Coach: Nalu)
Diamant Esports: Kektz, Mafro, Diva, Shy Carry, Wojtus (Coach: Dont Ban Nida)

 

Worlds 2023: Ώρα ημιτελικών

Τα τέσσερα παιχνίδια του top 8 ολοκληρώθηκαν την Κυριακή και κάπως έτσι μπήκαμε στην τελική ευθεία του League of Legends World Championship 2023. Οι ομάδες από το LPL κυριάρχησαν στα προημιτελικά με τις Bilibili Gaming, JD Gaming και Weibo να επικρατούν των Gen.G, KT Rolster και NRG αντίστοιχα. Tην τετράδα συμπληρώνει η T1 του Faker που νίκησε με 3-0 την LNG και είναι η τελευταία ελπίδα της Κορέας πανηγυρίσει τον φετινό τίτλο. Το Σάββατο (11/11 – 10:00) η BLG θα αντιμετωπίσει την WBG ενώ μια μέρα αργότερα (12/11 – 10:00) η JDG θα παίξει με την Τ1. Οι νικητές θα προκριθούν στον τελικό της 19ης Νοεμβρίου.

 

Photo: Greek Legends League

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη