League of Legends Recall: Εξασφάλισε την 1η θέση η Ανόρθωση

by Aggeliki Tsoukana

Μια αγωνιστική περιελάμβανε η έκτη εβδομάδα του GLL Spring Split 2023, ωστόσο αποδείχτηκε αρκετή για να “κλειδώσει” την πρώτη θέση η Anorthosis Famagusta Esports. Η πρωταθλήτρια έφτασε τις 11 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και μπορεί να στρέψει από τώρα το μυαλό της στα Playoffs. Ήττες για Team Phantasma και PAO Luminox, με την WLGaming να κερδίζει και να μπαίνει δυνατά στη διεκδίκηση της 2ης θέσης.

 

Ποιος μπορεί να σταματήσει την Ανόρθωση;

Σε παράσταση για έναν ρόλο έχει μετατρέψει το regular season του Spring Split η Anorthosis Famagusta Esports που τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε εξασφάλισε την 1η θέση. Η ΑΝΟ πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη απέναντι στη HELL Zerolag, έκανε το 11-0 και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στον πρώτο ημιτελικό των Spring Playoffs. Στην 5η θέση με 4-7 η HELL που διατηρεί ακόμα ελπίδες πρόκρισης στο postseason.

 

 

Επιστροφή στις νίκες για την WLGaming που λύγισε τη μαχητική Pentagon Rejects. Οι “κόκκινοι” ήταν καλύτεροι από την αντίπαλο τους και με τους Vladi και Jeyrus να έχουν από 8 kills, πήραν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Η νίκη αυτή σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής, έβαλαν ξανά την WLG στη διεκδίκηση της 2ης θέσης. Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα τερματίσει πίσω από την Ανόρθωση, θα έχει δύο ευκαιρίες να προκριθεί στον τελικό.

 

 

Έχασαν και… έμπλεξαν

Το φινάλε της περασμένης εβδομάδας βρήκε την Team Phantasma να έχει σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση της 2ης θέσης. Ωστόσο η ήττα από την ανανεωμένη Wild Panthers Esports άλλαξε τα δεδομένα. Τα “φαντάσματα” ισοβαθμούν με την WLG στο 7-4 και παρόλο που έχουν το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία, έχασαν το “μαξιλαράκι” της μίας νίκης. Χαμόγελα στους “πάνθηρες” που έβαλαν τέλος στο σερί των 5 συνεχόμενων ηττών.

Απότομη προσγείωση για τον PAO Luminox, που έχασε από την Gamespace MCE. H ομάδα του Nikolex έβαλε τέλος στο σερί των “πρασίνων” και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο PAO έχει μπροστά του τρία παιχνίδια για να εξασφαλίσει την πρόκριση στα Playoffs.

Όλες οι αναμετρήσεις του GLL Spring Split 2023 προβάλλονται ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια του Gamers Lounge (Twitch & YouTube).

 

*Photos: Greek Legends League

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη