League of Legends Recall: H Fnatic λύγισε την Team BDS του Labrov

by Manos Kavvalos

Tην 4η θέση του LEC Season Finals κατέκτησε η Team BDS που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Fnatic. Η ομάδα του Έλληνα άσου, Λάμπρου Παπουτσάκη παρόλο που προηγήθηκε με 1-0, είδε τη FNC να πετυχαίνει την ανατροπή (2-3) και να παίρνει εκείνη την πρόκριση για τον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης. Ο Labrov θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να προκριθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου. G2 Esports, MAD Lions και Fnatic οι τρεις εκπρόσωποι του LEC στο επερχόμενο LoL World Championship.

 

H σειρά ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Labrov που χρειάστηκε μόλις 30 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της Fnatic και να ξεκινήσει το ματς με εμφατική νίκη. Η FNC δεν πτοήθηκε από το κακό ξεκίνημα και με κορυφαίους τους Razork και Humanoid κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει και στη συνέχεια να πάρει “κεφάλι” στο σκορ (1-2). Οι Γάλλοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και μετά από ένα 35λεπτο game 4 ισοφάρισαν σε 2-2. Στην αναμέτρηση που θα έκρινε μια θέση στους ομίλους του Worlds 2023 η Fnatic κατάφερε να διαλύσει το αντίπαλο nexus και να επιστρέψει στην κορυφαία διοργάνωση.

Μετά από αυτή την ήττα η πορεία του Έλληνα παίκτη στο LEC Season Finals ολοκληρώνεται με την ομάδα του να καταλαμβάνει την 4η θέση. Αν η Team BDS θέλει να βρεθεί στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα πρέπει να κερδίσει το Worlds Qualifying Series ’23. Πρόκειται για ένα best of 5 ανάμεσα στην 4η καλύτερη ομάδα του LEC και εκείνη του LCS με έπαθλο μια θέση στο Play-In Stage του Worlds 2023. Εκεί η Team BDS θα συναντήσει την Golden Guardians όμως αυτό το παιχνίδι αργεί ακόμα (9/10!).

 

Tην Κυριακή που μας πέρασε έγινε και ο πρώτος ημιτελικός του LEC με την G2 Esports να περνά πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό. Η G2 νίκησε με 3-1 την MAD Lions και έδειξε πως είναι πανέτοιμη να σηκώσει ένα ακόμα τρόπαιο του LEC. Αντίπαλος της στον τελικό του Μονπελιέ θα είναι η νικήτρια του ζευγαριού MAD Lions vs. Fnatic (9/9). Εκτός από το βαρύτιμο τρόπαιο, η πρωταθλήτρια θα λάβει και χρηματικό έπαθλο ύψους 65.000€ με τη φιναλίστ να εισπράττει 40.000€.

 

 

Photo: LOLEsports

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη