League of Legends Recall: Στην τελική “ευθεία” το GLL Pro-Am

by Aggeliki Tsoukana

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (18/10) έπεσε η “αυλαία” της β’ φάσης του GLL Pro-Am με τις Anorthosis Esports, WLGaming, Gamespace MCE και Wild Panthers να παίρνουν την πρόκριση για το top 4. Την ερχόμενη Τρίτη (24/10) ξεκινούν τα ημιτελικά με την Ανόρθωση να αντιμετωπίζει την Gamespace. Λίγες ώρες αργότερα η WLG θα κοντραριστεί με τη Wild Panthers. Θυμίζουμε πως η νικήτρια του Pro-Am θα περάσει απευθείας στο Sigma Cup 2023 με την ηττημένη του τελικού να έχει μια δεύτερη ευκαιρία μέσω του SC Gauntlet.

Από την πρώτη κιόλας μέρα του Swiss τα “φώτα” έπεσαν στις δύο καλύτερες ομάδες της χρονιάς που φεύγει: την Ανόρθωση και την WLGaming. Αμφότερες συνέχισαν από εκεί που είχαν σταματήσει το περασμένο καλοκαίρι και αφού πέτυχαν από τρεις νίκες και τέθηκαν αντιμέτωπες για να δουν ποια θα πάρει την 1η θέση. Η ΑΝΟ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και νίκησε σε 26 λεπτά τους “κόκκινους” για να κάνει το 4 στα 4 και να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στο Sigma Cup.

 

 

To τρίτο “εισιτήριο” για τα ημιτελικά πήγε στη Wild Panthers Esports που τελείωσε το Swiss με 3-1. Οι νίκες απέναντι σε Mythic, Team Refuse και Luminox Planet ήταν αρκετές για να στείλουν τους “πάνθηρες” στην τετράδα. Μεγάλη ήταν η μάχη για την 4η θέση με τις Gamespace MCE και Visual Perception να ισοβαθμούν και να λύνουν τις διαφορές τους σε tiebreaker. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της εβδομάδας η GSMC επικράτησε της VP και πέρασε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως η ημιτελική φάση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Οκτωβρίου (18:00) με τον μεγάλο τελικό να είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου (18:00). Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια του Gamers Lounge (Twitch & YouTube).

 

Επική πρόκριση του Labrov στο main event του Worlds

H Team BDS νίκησε με 3-2 την PSG Talon και έτσι ο Λάμπρος “Labrov” Παπουτσάκης θα γίνει ο τρίτος Έλληνας που αγωνίζεται σε main event παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η πρόκριση της BDS ήταν εντυπωσιακή αφού βρέθηκε να χάνει με 2-0 και χρειάστηκε να κάνει μια εντυπωσιακή ανατροπή για να πάρει μια υπερπολύτιμη νίκη. Πρώτος αντίπαλος για την ομάδα του Labrov είναι η υπερδύναμη του LPL JD Gaming.

 

 

Στην πρώτη φάση του main event οι 16 ομάδες θα δώσουν από 3 έως 5 παιχνίδια με τις οκτώ κορυφαίες να συνεχίζουν στα νοκ-αουτ. Για να δούμε τον Labrov στο top 8 η BDS θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον τρεις νίκες στο swiss stage.

 

*Photo: Greek Legends League

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη