League of Legends Recall: Συμπληρώθηκε το “παζλ” του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

by Aggeliki Tsoukana

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (05/10) παρακολουθήσαμε την ολοκλήρωση του Play In Stage του League of Legends World Championship 2022 που έκρινε τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για το Main Event. H Fnatic κατάφερε να γίνει η 3η ομάδα του LEC που προκρίνεται στο Group Stage του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κάτι που δεν πέτυχε η 4η ευρωπαϊκή εκπρόσωπος MAD Lions που αποκλείστηκε από την αμερικανική Evil Geniuses.

 

Απόλυτη κυριαρχία για Fnatic και DRX

Οι δύο ομάδες που δεν χρειάστηκε να παίξουν νοκ-αουτ για να προκριθούν στο Main Stage ήταν οι FNC και η DRX. Η Fnatic τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της με 4-1 αφήνοντας δεύτερη την Evil Geniuses. Η απρόσμενη ήττα από τη βραζιλιάνικη LOUD δεν κόστισε στη FNC που θα βρεθεί στον ίδιο όμιλο με τις T1, Edward Gaming και Cloud9. Στο άλλο προκριματικό γκρουπ η DRX δεν αντιμετώπισε προβλήματα παρόλο που είχε δυνατούς αντιπάλους όπως η MAD Lions και η Royal Never Give Up. Η Κορεατική ομάδα έφτασε σε ένα άνετο 5/5 και θα βρεθεί στον δρόμο της Rogue του Μάρκου “Comp” Σταμκόπουλου.

 

Η Εvil Geniuses “σκούπισε” τη MAD Lions

Η 3η θέση στον όμιλο έφερε τα “λιοντάρια” σε μια αρκετά δεινή θέση αφού θα έπρεπε να κερδίσει 2 best of 5 για να περάσει στις 16 καλύτερες ομάδες. H MAD κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Saigon Buffalo με 3-1 για να κλείσει “ραντεβού” με την EG στο qualification match. H ομάδα του LEC έμοιαζε το μεγάλο φαβορί στη συγκεκριμένη σειρά όμως κάτι τέτοιο δεν φάνηκε ποτέ στο Summoner’s Rift.

To πρώτο game ήταν αμφίρροπο με την EG να αποδεικνύεται καλύτερη στις λεπτομέρειες και να κάνει το 1-0 μετά από 38 λεπτά. Εντελώς διαφορετική εικόνα στο δεύτερο παιχνίδι με την EG να “διαλύει” την αντίπαλο της και να την κερδίζει εύκολα σε κάτι λιγότερο από 25 λεπτά. Παίζοντας εξαιρετικά στα team fights η ομάδα από το LCS κυριάρχησε και στο 3ο game αφήνοντας τη MAD Lions να πάρει μόλις 3 kills πριν αποχαιρετήσει (πρόωρα) το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στο άλλο προκριματικό ματς, η DetonatioN FocusMe “σόκαρε” τη Royal Never Give Up στο πρώτο game της σειράς. Στη συνέχεια το μεγάλο φαβορί από την Κίνα “αγρίεψε” και έφερε τούμπα το best of 5 για να επικρατήσει τελικά με 3-1 και να πάρει για μια ακόμα χρονιά την πρόκριση στο Main Stage.

 

To Main Event ζωντανά με ελληνική μετάδοση στο Gamers Lounge

Το main event ξεκινά στις 7 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται με τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου στο Chase Center του Σαν Φρανσίσκο. Από την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων θα μπορέσετε να απολαύσετε τα Worlds 2022 με ελληνική περιγραφή ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια του Gamers Lounge (Twitch, YouTube και Trovo).

*Photos: Lolesports

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη