Λειτουργικότητα και στυλ με τις τεχνολογίες των εντοιχιζόμενων φούρνων Grundig

by Zikou Stella

Δεν υπάρχει μοντέρνο νοικοκυριό δίχως εντοιχιζόμενες συσκευές. Πρόκειται για έναν σύγχρονο τρόπο να δημιουργείται το παζλ της διαμόρφωσης μιας σύγχρονης κουζίνας, με όλα τα κομμάτια να ενώνονται μεταξύ τους με τρόπο που δεν αφήνει κενά. Έτσι βελτιστοποιείται η χρήση του υπάρχοντος χώρου  κάνοντας την οπτική του ακόμα πιο ενιαία και συνεκτική.

Με έναν εντοιχισμένο φούρνο εξοικονομείται χώρος στην κουζίνα ενώ παράλληλα ενισχύεται η εργονομία, η κομψότητα και το στυλ. Οι σύγχρονοι φούρνοι της Grundig έρχονται με μοναδικές τεχνολογίες που κάνουν το ψήσιμο πιο αποτελεσματικό, ακριβές και οικονομικό.

 

HotAero Pro

Η τεχνολογία HotAero Pro της Grundig περιλαμβάνει ένα νέο σύστημα κατανομής του αέρα και ανανεωμένο σχεδιασμό στο εσωτερικό του φούρνου. Με τον τρόπο αυτό βελτιστοποιείται η κατανομή του ζεστού αέρα, μειώνοντας της διαφορές θερμοκρασίας στο εσωτερικό τη συσκευής, κάτι που επιταχύνει το ομοιόμορφο ψήσιμο.

 

Booster Function

Αν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου, η Grundig σου προσφέρει τη δυνατότητα να φέρεις τον φούρνο σου πολύ γρήγορα στην επιθυμητή θερμοκρασία ψησίματος.

 

Catalytic Liners

Με την επένδυση από καταλύτες διευκολύνεται κατά πολύ το καθάρισμα του φούρνου, ενώ μειώνονται οι ανεπιθύμητες οσμές κατά το μαγείρεμα.

 

Connectivity

Μπορείς να ελέγξεις τον φούρνο σου απομακρυσμένα, χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σου. Λειτουργίες όπως η προθέρμανση του φούρνου, η ρύθμιση της θερμοκρασίας αλλά και η λήψη ειδοποιήσεων για το πότε το φαγητό είναι έτοιμο είναι δυνατές ενώ βρίσκεσαι μακριά από τη συσκευή.

 

Divide & Cook

Οι φούρνοι πολλαπλών λειτουργιών είτε προσφέρουν ολόκληρο τον θάλαμο για ψήσιμο φαγητού, είτε μπορούν να τον χωρίσουν σε δύο επίπεδα, για ψήσιμο σε διαφορετικές θερμοκρασίες, με διαφορετικούς χρόνους, δίχως να αναμειγνύονται γεύσεις και μυρωδιές.

 

Steam Assist Cooking

Το μαγειρεμένο στον ατμό φαγητό γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Το πρόγραμμα Steam Assist στους φούρνους της Grundig εκλύει ατμό σε τακτά χρονικά διαστήματα, αυξάνοντας το επίπεδο “υγρασίας” στο φαγητό που διατηρεί έτσι περισσότερα θρεπτικά στοιχεία, με ταυτόχρονη μείωση του λίπους κατά 5%.

 

Μπορείς να δεις ακόμη