Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με μια ολοκληρωμένη λύση συστημάτων ξενοδοχειακών τηλεοράσεων

by Aggeliki Tsoukana

Ο ταξιδιώτης του σήμερα που είναι πλήρως εξοικειωμένος με την τεχνολογία, θέλει να απολαμβάνει μια εξατομικευμένη εμπειρία διαμονής. Αυτό ακριβώς έρχονται να προσφέρουν τα συστήματα ξενοδοχειακών τηλεοράσεων.

 

 

Τι είναι τα συστήματα ξενοδοχειακών τηλεοράσεων

Τα συστήματα ξενοδοχειακών τηλεοράσεων είναι μια ολοκληρωμένη λύση βασισμένη σε επαγγελματικό εξοπλισμό από κορυφαίους κατασκευαστές όπως είναι οι Samsung, Philips και JVC. Εκτός από την εγγυημένη ποιότητα στον εξοπλισμό σε επίπεδο σχεδιασμού και απόδοσης, οι συγκεκριμένοι κατασκευαστές ξεχωρίζουν γιατί εξειδικεύονται στην κατασκευή τηλεοράσεων με ειδικό μενού επιλογών για ξενοδοχειακές υπηρεσίες. Έχουν δημιουργήσει λογισμικό που μπορεί να παραμετροποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Εκτός από το κομμάτι του εξοπλισμού, μια ολοκληρωμένη λύση “Hotel TV” περιλαμβάνει υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης, τεχνικής υποστήριξης αλλά και συνεχούς υποστήριξης στη διαχείριση και δημιουργία περιεχομένου, που αναλαμβάνει μια εξειδικευμένη ομάδα.

 

Γιατί είναι απαραίτητη προσθήκη στην επιχείρησή σας

Κάθε επιχείρηση αναζητεί τρόπους για να εμπλουτίσει τα κανάλια επικοινωνίες με τους πελάτες της. Πάντα με στόχο τον σχεδιασμό μιας διαφορετικής εξατομικευμένης εμπειρίας για αυτούς. Στην περίπτωση μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας, αυτή η φιλοσοφία γίνεται ακόμα πιο απαραίτητη.

Έτσι, ένα ολοκληρωμένο σύστημα ξενοδοχειακών τηλεοράσεων θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε την εμπειρία των πελατών σας, δείχνοντάς τους τις επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρετε, ώστε να τους κρατήσετε περισσότερο κοντά σας. Σημαντικό στοιχείο αυτών των συστημάτων είναι το γεγονός ότι μπορούν ακόμα και να προβλέπουν τις ανάγκες των επισκεπτών, προσφέροντας τους την κατάλληλη πληροφορία με τον πιο όμορφο τρόπο την κατάλληλη στιγμή.

 

 

Αναβαθμίστε την εμπειρία των επισκεπτών σας

Μία ξενοδοχειακή τηλεόραση προσφέρει μία διαισθητική επαφή, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης. Μία τηλεόραση στο δωμάτιο του επισκέπτη, για παράδειγμα, θα του δώσει τη δυνατότητα να παραγγέλνει υπηρεσίες και προϊόντα της επιχείρησής σας άμεσα και ανέπαφα χωρίς καν να απαιτείται επικοινωνία με τη ρεσεψιόν του καταλύματος.

Η εμπειρία γίνεται ακόμη πιο προσωποποιημένη για τον κάθε πελάτη με δυνατότητες όπως δημιουργία προφίλ επισκέπτη ή και ανάδειξη προωθητικών μηνυμάτων και ενημερώσεων ανάλογα τον τύπο του επισκέπτη, αν π.χ. πρόκειται για οικογένεια, ζευγάρι, επαγγελματία κλπ. Η αυτόματη ρύθμιση γλώσσας ευνοεί την προσβασιμότητα, την ίδια στιγμή που ένα «θερμό» μήνυμα καλωσορίσματος δείχνει στον κάθε αποδέκτη ότι προτεραιότητα του καταλύματος είναι να προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία διανομής.

 

 

Μειώστε τα λειτουργικά κόστη

Τα ολοκληρωμένα συστήματα ξενοδοχειακών τηλεοράσεων μειώνουν παράλληλα και τα λειτουργικά κόστη. Αυτό συμβαίνει γιατί μειώνονται οι ανάγκες ενός καταλύματος για εξειδικευμένο προσωπικό, αφού δεν απαιτούνται οι δια ζώσης ή και τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ προσωπικού και επισκεπτών για παραγγελίες προϊόντων ή και υπηρεσιών.

 

Με την εγγύηση της εξειδικευμένης ομάδας του Κωτσόβολου

Η εξειδικευμένη ομάδα του Κωτσόβολου θα μελετήσει τις ανάγκες σας, θα αναλάβει την τοποθέτηση του εξοπλισμού και τη διασύνδεσή του στο Σύστημα Διαχείρισης Ιδιοκτησίας (PMS) του ξενοδοχείου σας. Έπειτα, θα σχεδιάσει προσεκτικά τις προωθητικές ενέργειες, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης, και θα φροντίσει για την πρόσβαση στην πλατφόρμα analytics.

Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται και μετά το πέρας των εργασιών, αφού ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης απολαμβάνει την «ασφάλεια» της τηλεφωνικής ή και της επιτόπιας τεχνικής υποστήριξης όποτε αυτό καταστεί απαραίτητο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο b2b.kotsovolos.gr, απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο 2102899800 ή αποστείλετε e-mail στο b2b@kotsovolos.gr.

Μπορείς να δεις ακόμη