Lenovo ThinPad X1 Fold: Το ευέλικτο και σύγχρονο foldable Laptop που αναζητούσες, είναι πλέον εδώ!

by K-Admin 1

 

Μια από τις πλέον πρωτοποριακές συσκευές των τελευταίων χρόνων, το Lenovo ThinkPad X1 Fold, μια συσκευή σχεδιασμένη για να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τους υπολογιστές, είναι πλέον κοντά σου. Tablet ή laptop, εργαλείο δουλειάς ή διασκέδασης, 13,3 ή 7 ίντσες, διεπαφή με αφή ή πληκτρολόγιο – όλα είναι στη διάθεσή σου για να επιλέξεις εσύ τον τρόπο που θα το χρησιμοποιήσεις!

 

 

Σύγχρονο, ευέλικτο και καινοτόμο

Το ThinkPad X1 Fold είναι μια συναρπαστική και καινοτόμα συσκευή, η πρώτη στον κόσμο που σου δίνει τη δυνατότητα να την αναδιπλώσεις, και από ένα tablet με οθόνη 7 ιντσών να τη μετατρέψεις σε ένα πλήρως λειτουργικό laptop 13,3 ιντσών. Το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί η Lenovo στο ThinκPad X1 Fold είναι το Windows 10 της Microsoft, που σημαίνει ότι δεν θα έχεις στα χέρια σου απλά ένα tablet, αλλά ένα πλήρως λειτουργικό laptop, που μπορεί είτε να σταθεί όρθιο με τη χρήση του ειδικού stand, επιτρέποντάς σου να κάνεις χρήση της 13,3 ιντσών οθόνης, τεχνολογίας OLED και ανάλυσης 2048 x 1536, είτε να το λυγίσεις με μια απλή κίνηση, και να το μετατρέψεις σε ένα πλήρως λειτουργικό laptop/ tablet 7 ιντσών.

Έτσι, με τον έναν τρόπο θα μπορείς να εργάζεσαι, χρησιμοποιώντας ποντίκι και πληκτρολόγιο, όπως θα έκανες με οποιοδήποτε άλλο laptop, ενώ με τον δεύτερο, και μέσα σε δευτερόλεπτα, θα μπορείς να το μετατρέψεις σε tablet και να διαβάζεις βιβλία ή να κάνεις χρήση των social media.

 

 

Ένας υπολογιστής που θα είναι πάντα μαζί σου

Το κορυφαίο πλεονέκτημα του ThinkPad X1 Fold είναι ότι μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου, όπου και αν βρίσκεσαι, αφού με μια απλή κίνηση μπορεί να διπλωθεί στη μέση και να αποκτήσει αυτομάτως το μέγεθος ενός βιβλίου. Κάνοντας χρήση ειδικών συνδέσεων, που αποτελούν θαύμα σχεδιασμού και μηχανικής, το ThinkPad X1 Fold ανοίγει και κλείνει χωρίς να υπάρχει κίνδυνος φθοράς στο κέντρο της οθόνης, η οποία οθόνη, μέσω του ειδικού λογισμικού της Lenovo, μπορεί να διαχωρίσει τα παράθυρα που χρησιμοποιείς με διάφορους τρόπους και να μοιράζει τις εφαρμογές σου με πολλούς τρόπους και πάντα ανάλογα με τον τρόπο που το χρησιμοποιείς.

Έτσι, μπορείς να το τοποθετήσεις σε μια μεγάλη τσέπη, σε μια τσάντα, ή σε ένα σακίδιο και να το έχεις πάντα κοντά σου, αφού το βάρος του ενός κιλού που ζυγίζει και οι διαστάσεις του των 236 x 158,2 x 27,8 χιλιοστών δεν θα σου δημιουργήσουν ποτέ πρόβλημα μεταφοράς. Επίσης, η ειδική επένδυση δέρματος στο εξωτερικό μέρος του, αλλά και η γενικότερη ανθεκτική κατασκευή του, σήμα κατατεθέν της σειράς ThinkPad, θα το προστατεύει από χτυπήματα και εκδορές.

 

 

Μικρό μέγεθος, μεγάλες επιδόσεις

Το ThinkPad X1 Fold είναι μια πανίσχυρη συσκευή, που έρχεται εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ο ειδικά σχεδιασμένος επεξεργαστής Intel Lakefield Core i5-L16G7, που είναι συγχρονισμένος στα 1.4 Ghz (με δυνατότητα boost στα 3.0 Ghz) και τα 8 GB μνήμης RAM, σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel UDH 11th Gen και την υψηλής ευκρίνειας OLED οθόνη, ανάλυσης 2048 x 1536, θα σου προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις, ταχύτητα και αξιοπιστία ό,τι και αν ζητήσεις από τη συσκευή σου.

Επίσης το ThinkPad X1 Fold διαθέτει σκληρό δίσκο τεχνολογίας NVMe SSD με μέγεθος μέχρι 1 TB, αλλά και μπαταρία χωρητικότητας 50 Whr, που φορτίζεται από φορτιστή 65 W μέσω σύνδεσης USB-C για ταχύτατη φόρτιση και μεγάλη διάρκεια, που ξεπερνά τις δέκα ώρες συνεχόμενης λειτουργίας.

Σε ό,τι αφορά στις δυνατότητες σύνδεσής του, το ThinkPad X1 Fold υποστηρίζει πρωτόκολλα Wi-Fi 6 και 5G, που θα σου προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, ενώ διαθέτει δύο θύρες USB-C για σύνδεση με εξωτερικές συσκευές, καθώς και μία κάμερα 5MP για λήψη φωτογραφιών, που σε συνδυασμό με τα ενσωματωμένα μικρόφωνα θα σου δίνει τη δυνατότητα για βιντεοκλήσεις.

 

 

Εξόπλισέ το και ζήσε μια μοναδική εμπειρία

Το Lenovo ThinkPad X1 Fold διαθέτει μια υπερσύγχρονη οθόνη αφής, που λειτουργεί είτε το χρησιμοποιείς ανοιχτό, στις 13,3 ίντσες του, είτε διπλωμένο, στις 7 ίντσες του. Όμως, για να λάβεις την απόλυτη εμπειρία ενός laptop, μπορείς να κάνεις χρήση του ασύρματου, μαγνητικού πληκτρολογίου Fold Bluetooth.

To Fold Bluetooth είναι ειδικά κατασκευασμένο και σχεδιασμένο για το ThinkPad X1 Fold, προσαρμόζεται επάνω στο σώμα του με μια κίνηση, ασφαλίζει με ειδικούς μαγνήτες και μετατρέπει έτσι τη συσκευή σου σε ένα κορυφαίο laptop. Το γεγονός πως όταν διπλώσεις το ThinkPad X1 Fold και το πάρεις μαζί σου, το πληκτρολόγιο ταυτόχρονα φορτίζεται, είναι ένα ακόμα σπουδαίο bonus!

Αν, ωστόσο, επιθυμείς κάτι περισσότερο, υπάρχει η γραφίδα Mod Pen. Πρόκειται για μια συσκευή που κάνει χρήση του πρωτοκόλλου Wacom ώστε να προσφέρει κορυφαία ακρίβεια στις κινήσεις σου. Με θύρα USB-C για ταχύτατη φόρτιση και διάρκεια μπαταρίας ενός μήνα, η γραφίδα αυτή αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ.

Το σύνολο των περιφερειακών για το ολοκαίνουριο ThinkPad X1 Fold σου συμπληρώνεται από το ThinkPad X1 Presenter, ένα ποντίκι που είναι επίσης αναδιπλούμενου σχεδιασμού και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε ως απλό ποντίκι για οποιαδήποτε χρήση, είτε ως λέιζερ παρουσίασης για την εργασία σου.

 

Μια νέα εποχή στις φορητές συσκευές

Για όποια λειτουργία και αν το προορίζεις, για εργασία με υψηλές απαιτήσεις, για απλή χρήση ως tablet για να διαβάσεις ένα βιβλίο, να σερφάρεις στο διαδίκτυο και στα social media ή για να παρακολουθείς ταινίες, με όλα αυτά τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και τις καινοτόμες και πρωτοποριακές δυνατότητες αναδίπλωσης, το ThinkPad X1 Fold είναι πλέον εδώ, διαθέσιμο και έτοιμο να σου χαρίσει μια μοναδική εμπειρία.

 

Μπορείς να δεις ακόμη