LG InstaView Door-in-Door: Μια εμβληματική συσκευή στην κουζίνα σου

Αν σε ένα ψυγείο ντουλάπα προσθέσεις έξτρα λειτουργικότητα, στιλ, ευελιξία κι αρκετή φαντασία προκύπτει το ψυγείο InstaView Door-in-Door της LG.

Ένα κόσμημα στην κουζίνα σου, με λειτουργίες και δυνατότητες πέρα από κάθε προσδοκία. Η LG μας εκπλήσσει και πάλι  ευχάριστα σχεδιάζοντας ένα ψυγείο υψηλής τεχνολογίας και design διαφορετικό από όλα τα άλλα.

 

Τεχνολογία Door-in-Door

Για πρώτη φορά η LG εισάγει τη διάφανη πόρτα στα οικιακά ψυγεία. Αυτό σου προσφέρει τη δυνατότητα να βλέπεις τι υπάρχει στα ράφια της συντήρησης, χωρίς καν να την ανοίξεις. Απλά χτυπάς 2 φορές την πόρτα και ανάβει το φως στη συντήρηση.

Κάθε φορά που η πόρτα του ψυγείου ανοίγει σημειώνεται απώλεια ψύξης. Το ψυγείο «αντιλαμβάνεται» αυτή την απώλεια και δουλεύει για να αποκαταστήσει και πάλι τη σωστή θερμοκρασία. Έτσι καταναλώνει περισσότερη ενέργεια κι οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος «φουσκώνουν» χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.

Επιπλέον, με τα πολλαπλά ανοίγματα της πόρτας, ανεβαίνει ο μέσος όρος θερμοκρασίας του θαλάμου συντήρησης, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος ζωής των τροφίμων. Η δυνατότητα Knock-Knock, βάζει τέλος σε αυτό το πρόβλημα. Κάθε φορά που θα θέλεις κάτι από το ψυγείο σου, δεν θα χρειάζεται να ανοίγεις την πόρτα.

Knock-Knock! Το φως ανάβει, κοιτάζεις το περιεχόμενο, εντοπίζεις αυτό που θέλεις, ανοίγεις και το παίρνεις. Πιο σύντομα δεν γίνεται.

Tip: Για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τη δυνατότητα Knock-Knock, τοποθέτησε στα ράφια πίσω από τη διάφανη πόρτα, τα τρόφιμα που χρειάζεσαι πιο συχνά, όπως σνακ, φρούτα, γάλα, χυμούς, κ.λπ..

 

 

Χωρητικότητα κι εργονομία

Λέγεται πως όσο χώρο και να διαθέτει ένα ψυγείο, ποτέ δεν είναι αρκετός. Το InstaView Door-in-Door της LG αναθεωρείται μια για πάντα η παραπάνω άποψη.

Δεν είναι τα 705 λίτρα συνολικής χωρητικότητας από μόνα τους που κάνουν τη διαφορά αλλά η εργονομία με την οποία έχουν σχεδιαστεί οι χώροι, τόσο της συντήρησης όσο και της κατάψυξης. Τα συρτάρια φρούτων και λαχανικών είναι τόσο ευρύχωρα που χωράνε άνετα μεγάλες ποσότητες ή μεγάλα τεμάχια όπως ολόκληρο λάχανο ή καρπούζι.

Ο παγοποιός καταλαμβάνει πολύ μικρό χώρο και δεν εμποδίζει τη λειτουργικότητα του ραφιού που βρίσκεται πίσω του. Ταυτόχρονα όμως εξασφαλίζει πως θα έχεις πάντα έτοιμα παγάκια στο ποτήρι σου, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις την κατάψυξη.

Το αναδιπλούμενο ράφι σου δίνει τη δυνατότητα να χωρέσεις ψηλά αντικείμενα όπως όρθια μπουκάλια ενώ υπάρχει και ένα ράφι για μικρά αντικείμενα όπως κεσεδάκια και βαζάκια, για να έχεις ένα τακτοποιημένο και άρτια οργανωμένο ψυγείο.

Σου επιφυλάσσει μία ακόμη έκπληξη! Ανάμεσα στη συντήρηση και στην κατάψυξη, υπάρχει ένα οριζόντιο ρηχό συρτάρι που προσφέρει έξτρα χώρο για να συντηρείς αλλαντικά, αυγά, τυρί κ.λπ.. Απομονώνοντας τα συγκεκριμένα ευπαθή τρόφιμα, τους προσφέρεται η καλύτερη δυνατή προστασία.

 

 

Έξτρα ιδιότητες

Το φίλτρο Pure n Fresh διατηρεί φρέσκο και χωρίς οσμές τον αέρα του ψυγείου, βοηθώντας στην καλύτερη συντήρηση των τροφίμων. Η λειτουργία του είναι σχεδόν αθόρυβη χάρη στον γραμμικό συμπιεστή Inverter που είναι ανθεκτικός και δεν προκαλεί δονήσεις.

 

Είναι smart

Τώρα το ψυγείο σου μπορεί να χωρέσει στο χέρι σου!  Με την εφαρμογή Smart ThinQ της LG, μπορείς από το smartphone σου να ελέγχεις τη θερμοκρασία του ψυγείου και να ενημερώνεσαι για τυχόν προβλήματα στη λειτουργία του, όπου και αν βρίσκεσαι.

 

Η εμφάνιση «μετράει»

Πέρα όμως από κάθε άλλο όφελος, πρόκειται για ένα μοντέλο που με την κομψή κι εμβληματική του σχεδίαση και τη μαύρη inox εμφάνιση, αναβαθμίζει τον χώρο σου, όπως λίγα αντικείμενα μπορούν!

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη