LG InstaView™ – Το Ψυγείο που Σου Ανοίγει Παράθυρο στη Φρεσκάδα με Ένα…ΝΟΚ ΝΟΚ

by Manos Kavvalos

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ ίσως αναζητάς το ιδανικό ψυγείο που θα διατηρήσει τα τρόφιμα για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα σου προσφέρει δροσερό νερό, παγάκια για τον καφέ ή το ποτό σου και όλα αυτά με τις περισσότερες ευκολίες και ταυτόχρονα εξοικονομώντας ενέργεια. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις και πολύ γιατί η ζωή σου μόλις διασταυρώθηκε με το ψυγείο ντουλάπα LG GSXV90MCDE. Με χωρητικότητα 635 λίτρων είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα φιλοξενήσει όλα τα φρέσκα και αγνά υλικά με τα οποία θα γεμίζεις το τραπέζι σου εκείνες τις όμορφες καλοκαιρινές νύχτες που θα περάσεις παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, εννοείται με τη συνοδεία δροσερών αναψυκτικών και ποτών, πάντοτε στην κατάλληλη θερμοκρασία για να “σπας” με τον δικό σου τρόπο τον καύσωνα.

 

Κάθετη Διάταξη

Επιλέγοντας την κάθετη διάταξη η LG επιτυγχάνει μεγάλη χωρητικότητα, ώστε να μπορείς να αποθηκεύεις όλα τα τρόφιμα και τα αναψυκτικά, χωρίς να γεμίζει ασφυκτικά η κουζίνα σου. Με την ψύξη στο αριστερό μέρος και τη συντήρηση στο δεξιό, γνωρίζεις πάντοτε ποια πλευρά θα πρέπει να ανοίξεις, οπότε μειώνεις τις απώλειες θερμοκρασίας που οδηγούν σε επιπλέον κατανάλωση ρεύματος.

 

Τεχνολογίες LinearCooling™ και DoorCooling™

Ένα πολύ βασικό που αναζητάς όταν θέλεις να αγοράσεις νέο ψυγείο, είναι να υπάρχουν τεχνολογίες που διασφαλίζουν τη χαμηλότερη δυνατή διακύμανση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του. Ο λόγος είναι πως έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να διατηρείς για ακόμα περισσότερο χρονικό διάστημα φρέσκα τα φρούτα και τα λαχανικά, με όλες τους τις βιταμίνες και τις θρεπτικές ουσίες. Όπως πάντα, η LG έχει τη λύση με την τεχνολογία LinearCooling™, όχι μόνο για να έχεις πάντα στη διάθεσή σου τα καλύτερα υλικά για την οικογένειά σου, αλλά και για να κάνεις οικονομία μειώνοντας το food waste. Το LinearCooling™, κυριολεκτικά σφραγίζει τη φρεσκάδα για περισσότερο.

Η πρωτοπορία της LG εντός του θαλάμου δεν σταματάει εδώ, αλλά επεκτείνεται με το DoorCooling+™. Προσφέρει άμεση και ομοιόμορφη ψύξη παντού, ώστε να έχεις τη σιγουριά ότι τα τρόφιμα είναι συντηρημένα όπου κι αν τα τοποθετήσεις, έχοντας στη διάθεσή σου πιο κρύα ποτά για να αντιμετωπίσεις τις υψηλές θερμοκρασίες και φρέσκα υλικά για μαγείρεμα, όπως ακριβώς τη στιγμή που τα πήρες από το ράφι του καταστήματος.

Instaview™ Panel

Το LG GSXV90MCDE είναι γεμάτο τεχνολογίες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου σε πολλαπλά επίπεδα. Χάρη στην τελευταία γενιά του InstaView™, απλά χτυπάς δυο φορές και βλέπεις το περιεχόμενο του εσωτερικού δίχως να ανοίγεις την πόρτα, μειώνοντας τις απώλειες του ψυχρού αέρα, διατηρώντας παράλληλα τη φρεσκάδα των τροφίμων.

 

Μεγάλη Χωρητικότητα

Αγοράζοντας ένα ψυγείο δεν αναζητάς να καλύψεις τις εκάστοτε ανάγκες, αλλά και τις μελλοντικές. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα στα φέρει η ζωή. Μπορεί τώρα να είστε στο σπίτι μόνο δύο άτομα, όμως σε τρία χρόνια δε αποκλείεται η οικογένεια να έχει διπλασιαστεί. Το LG GSXV90MCDE όχι μόνο θα διεκδικήσει μόνιμη θέση στο νοικοκυριό σου λόγω της υψηλής αντοχής του, αλλά αυτό που θα σε συναρπάσει είναι η μεγάλη του χωρητικότητα, ικανή να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες ακόμα και πολυμελών οικογενειών, δίχως εκπτώσεις στην ποιότητα. Με 635 διαθέσιμα λίτρα, θα κουραστείς να το φορτώνεις και πάλι θα σου φαίνεται άδειο.

 

Craft Ice δίχως κόπο

Η αισθητική των ποτών που ετοιμάζεις για τους καλεσμένους σου αναβαθμίζεται μιας και η LG έχει τον τρόπο να σου προσφέρει ποιότητα δίχως κόπο. Τα στρογγυλά παγάκια, όχι μόνο προσφέρουν πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά λιώνουν και πιο αργά*. Έτσι η γεύση του ποτού παραμένει αναλλοίωτη για περισσότερη ώρα, ώστε να απολαμβάνεις με τους δικούς σου ρυθμούς.

*Σύγκριση ταχύτητας πόσο γρήγορα λιώνουν ανάμεσα στα παγάκια Craft Ice™ και τα απλά παγάκια. Βασίζεται στη μέση διάρκεια τριών μεμονωμένων δοκιμών για τη μέτρηση του χρόνου που απαιτείται για το πλήρες λιώσιμο των δύο ειδών πάγου στο νερό της βρύσης (48 ℉ / 9 ℃ ).

 

Κομψό Design

Η ποιότητα του LG GSXV90MCDE ξεπερνάει τα όρια των τεχνολογιών και των λειτουργιών που ενσωματώνει. Ένα από τα επιπλέον πλεονεκτήματά του είναι ο μοντέρνος, φινετσάτος σχεδιασμός του, με ασημένιες πινελιές και μεταλλικό χρώμα, που το κάνουν να δένει άμεσα με την υφιστάμενη διακόσμηση της κουζίνας και να την αναβαθμίζει. Πλέον, θα έχεις έναν ακόμα λόγο να μην θέλεις να πάρεις τα μάτια σου από το ψυγείο.

 

Fresh Balancer

Μην μπαίνεις σε κόπο και πειραματισμούς για να βρεις το βέλτιστο επίπεδο υγρασίας εντός του ψυγείου. Το μόνο που θα πετύχεις είναι να χάσεις χρόνο και χρήμα, αφού η πόρτα θα είναι ανοιχτή για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι διακυμάνσεις θερμοκρασίας περισσότερες, οπότε τα τρόφιμα θα χάσουν γρήγορα τη φρεσκάδα τους. Τι σημαίνει αυτό; Πως είτε θα πρέπει να τα μαγειρέψεις γρήγορα και μαζικά για να μην χαλάσουν, με κίνδυνο να δεις μετά εξωφρενικά νούμερα στη ζυγαριά ή να καταλήξουν στον κάδο των απορριμμάτων. Οδυνηρή κατάσταση και στις δύο περιπτώσεις.

Τι κάνεις; Δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο και απλά διαλέγεις το LG GSXV90MCDE με τεχνολογία Fresh Balancer™. Με έναν κινούμενο διακόπτη, επιλέγεις τη ρύθμιση που θέλεις, για φρούτα ή λαχανικά, επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη υγρασία που θα τα διατηρήσει φρέσκα για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κάνοντας τον θάλαμο του ψυγείου ένα πραγματικό μποστάνι.

 

Έξυπνο Ψυγείο με το ThinQ app και σύνδεση με WiFi

Η προηγμένη τεχνολογία κάνει τις συσκευές πραγματικά έξυπνες και προσφέρει επιπλέον δυνατότητες για τον χειρισμό και τη διασφάλιση της σωστής λειτουργίας τους, ακόμα και αν δεν βρίσκεσαι στο σπίτι.

Με την εφαρμογή ThinQ™ έχεις άμεση πληροφόρηση για την κατανάλωση ενέργειας, όπου και αν βρίσκεσαι, για ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό του ρεύματος αλλά και τον εντοπισμό πιθανών δυσλειτουργιών. Ακόμα και αν- πολύ συχνό φαινόμενο- ξεχάσεις ανοιχτή την πόρτα του ψυγείου, θα λάβεις την κατάλληλη ειδοποίηση στο smartphone ή το tablet και θα γλιτώσεις από τον εφιάλτη να γεμίσει υγρασία ο θάλαμος λόγω της απώλειας ψύξης.

Επιστρέφεις από τα ψώνια και θέλεις να προετοιμάσεις το ψυγείο για τον επιπλέον φόρτο; Λίγο πριν φτάσεις στο σπίτι ενεργοποιείς τη λειτουργία έξτρα ψύξης εξ’ αποστάσεως και λες αντίο στις ανεπιθύμητες μεγάλες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Με το LG GSXV90MCDE δεν βάζεις στο νοικοκυριό σου ένα απλό ψυγείο, αλλά μια συσκευή που χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες της θα φροντίζει πάντα να έχεις στο τραπέζι τα πιο καλοδιατηρημένα υλικά, δροσιά στο ποτήρι σου και με έξυπνες τεχνολογίες για εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι μια επιλογή που θα κάνει το νοικοκυριό σου σημείο αναφοράς, τόσο ποιοτικά, όσο και αισθητικά. Με το στυλ που μόνο η LG μπορεί να προσφέρει.

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη