Μάθε όλα όσα θέλεις για το Super Mario Bros. Wonder

by Zikou Stella

Το Super Mario Bros. Wonder θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 20 Οκτωβρίου 2023 και η Nintendo δημοσίευσε ένα overview trailer, στο οποίο παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη νέα περιπέτεια του διάσημου υδραυλικού και της παρέας του.

 

Η δράση μεταφέρεται στο πολύχρωμο Flower Kingdom, που δεν απέχει και πολύ από το Mushroom Kingdom. Αν και προσκλήθηκαν εκεί για μια επίσκεψη γνωριμίας, δυστυχώς οι δημοφιλείς ήρωες βρίσκουν για μια ακόμα φορά μπροστά τους τον King Bowser, που μεταμορφωμένος σε ιπτάμενο κάστρο απειλεί την ηρεμία στην περιοχή προκαλώντας χάος. Ο Mario και οι φίλοι του είναι αυτοί που για μια ακόμα φορά θα πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

 

Εννοείται ότι από την ομάδα των επιλέξιμων χαρακτήρων δεν λείπουν ο Mario και ο Luigi. Ο πρώτος είναι πάντα ανοικτός σε κάθε πρόκληση ή να προσγειωθεί στο κεφάλι ενός Koopa. Όταν μάλιστα συνεργάζεται με τον αδελφό του, δημιουργούν ένα αχτύπητο δίδυμο. Οι πριγκίπισσες, Peach και Daisy έχουν πάντοτε ρεαλιστικούς στόχους και δεν διστάζουν να μπούνε στη φωτιά τη δράσης. Τέλος, τα Toads μπορεί να είναι μικροσκοπικά, όμως η ψυχική τους δύναμη είναι τεράστια, ενώ η Toadette νιώθει το ηθικό της να αναπτερώνεται κάθε φορά που πρόκειται να τα βάλει με όσους απειλούν τη ζωή των φιλήσυχων κατοίκων.

 

Η χρήση power ups θα έχει κεντρικό ρόλο στην ευτυχή έκβαση της περιπέτειας. Με το Elephant Fruit θα μπορείς να μεταμορφωθείς σε ελέφαντα που θα βγάζει από τη μέση τους εχθρούς με την τεράστια προβοσκίδα του. Το Bubble Flower θα δημιουργεί φυσαλίδες στις οποίες είτε θα αναπηδάς, είτε θα τις χρησιμοποιείς για να αιχμαλωτίζεις στους αντιπάλους σου. Ακόμα, με το Drill Mushroom θα σκάβεις το έδαφος για να βρίσκεις νέες τοποθεσίες. Στην εξίσωση μπαίνουν τα Action Badges που θα δίνουν στον χαρακτήρα σου τη δυνατότητα εκτέλεσης μιας επιπλέον ενέργειας, όπως το Parachute Cap για να προσγειώνεσαι με χαμηλή ταχύτητα μετά από ένα άλμα. Τα Boost Badges έχουν να κάνουν με δραστηριότητες όπως η συλλογή νομισμάτων κάθε φορά που νικάς έναν εχθρό και τα Expert Badges δίνουν στον εκάστοτε ήρωα μια επιπλέον προηγμένη δυνατότητα.

 

Εκτός αν δεν είσαι φίλος των προκλήσεων και προτιμάς μια απόλυτα χαλαρωτική περιπέτεια, οπότε θα επιλέξεις το Nabbit ή τα Yoshis. Οι χαρακτήρες αυτοί δεν δέχονται ζημιά, άρα δεν θα χάνεις, όμως θα στερηθείς ένα από τα μεγάλα ατού του τίτλου που είναι τα power ups.

 

Θα υποστηρίζεται Local Play με τη συμμετοχή έως τεσσάρων παικτών, που ο ένας θα ζωντανεύει ξανά τον άλλο. Τα Yoshis έχουν την επιπλέον ικανότητα να κουβαλάνε τους άλλους για να διευκολύνεται η προσέγγιση του τερματισμού σε δύσκολες πίστες. Από την άλλη, αν έχεις συνδρομή στο Nintendo Switch Online θα μπορείς να δημιουργήσεις ένα Friend Room με τη συμμετοχή έως 12 παικτών, που είτε θα συνεργάζονται, είτε θα ανταγωνίζονται για το ποιος θα ολοκληρώνει πρώτος ένα επίπεδο.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Nintendo Switch.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη