Μηχανή Espresso Siemens EQ700: O Καφές των Ονείρων σου με ένα Άγγιγμα

by Manos Kavvalos

Φαντάσου έναν κόσμο όπου κάθε φλιτζάνι καφέ είναι ακριβώς όπως το ονειρεύεσαι, χωρίς αναμονές, χωρίς λάθη, χωρίς να βγεις από το σπίτι. Μια γουλιά και βρίσκεσαι στην Ιταλία, στη Βραζιλία ή όπου αλλού σε οδηγούν οι γεύσεις που αγαπάς. Τώρα, φαντάσου όλα αυτά να συμβαίνουν με ένα απλό άγγιγμα.

Καλώς ήρθες στον κόσμο της Siemens EQ700, όπου ο καφές γίνεται μια προσωπική εμπειρία, φτιαγμένη μόνο για σένα. Ένα πάτημα και η ημέρα σου ξεκινά όπως της αξίζει. Αρωματική, δυναμική και γεμάτη γεύση. Ετοιμάσου να ζήσεις τον καφέ αλλιώς!

 

Μεγάλη ποικιλία ροφημάτων καφέ από όλο τον κόσμο

Έχεις σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν να δοκιμάζεις γεύσεις καφέ από κάθε γωνιά του πλανήτη, χωρίς να χρειαστεί να βγεις από το σπίτι; Η EQ700 το κάνει πραγματικότητα μέσω της μοναδικής λειτουργίας Coffee World! Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείς να απολαύσεις ροφήματα καφέ από διαφορετικές κουλτούρες, φτιαγμένα με απόλυτη ακρίβεια. Διάλεξε από μια πλούσια ποικιλία επιλογών και κάνε την κάθε μέρα σου ξεχωριστή με νέες γεύσεις που θα λατρέψεις.

 

Εντυπωσιακός σχεδιασμός

Η EQ700 δεν είναι μια ακόμα συσκευή. Ο μοντέρνος και διαχρονικός σχεδιασμός της ταιριάζει σε κάθε κουζίνα, προσδίδοντας στυλ, κύρος και κομψότητα στον χώρο σου. Κάθε λεπτομέρεια είναι σχεδιασμένη για να εντυπωσιάζει, καθιστώντας τη μηχανή έναν πραγματικό πρωταγωνιστή στον πάγκο σου.

 

Υψηλή τεχνολογία για τέλεια ποιότητα καφέ

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία iAroma, κάθε φλιτζάνι είναι ακριβώς όπως το θέλεις, με τέλεια ισορροπία γεύσεων και αρωμάτων. Το σύστημα iAroma διασφαλίζει ότι, είτε απολαμβάνεις έναν πλούσιο εσπρέσο είτε έναν ελαφρύ καπουτσίνο, η ποιότητα εκχύλισης παραμένει κορυφαία κάθε φορά. Με την EQ700, η εμπειρία του καφέ σου φτάνει σε άλλο επίπεδο, με εγγυημένη απόδοση που κάνει κάθε γουλιά ξεχωριστή.

 

Έλεγχος από απόσταση και Έξυπνες Λειτουργίες

Ξέχασες να φτιάξεις καφέ πριν ξεκινήσεις τη μέρα σου; Κανένα πρόβλημα! Με την εφαρμογή Home Connect, μπορείς να ελέγχεις τη μηχανή από απόσταση μέσω του smartphone σου. Προγραμμάτισε τον καφέ σου ενώ ακόμα ετοιμάζεσαι και απόλαυσέ τον ζεστό μόλις φτάσεις στην κουζίνα σου. Μάλιστα, αν η οικογένεια αποτελείται από πολλά μέλη ή αν έχεις καλεσμένους, με το coffeePlaylist μπορείς να δημιουργήσεις μια λίστα από ροφήματα ώστε η καφετιέρα σου να τα ετοιμάσει εύκολα και γρήγορα το ένα μετά το άλλο!

Εξατομίκευση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου

Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα. Η EQ700 με το σύστημα aromaSelect σου επιτρέπει να εξατομικεύσεις κάθε ρόφημα, ρυθμίζοντας την ένταση, την ποσότητα και τη θερμοκρασία, ώστε να απολαμβάνεις το τέλειο φλιτζάνι κάθε φορά. Και όχι μόνο αυτό. Με τη λειτουργία aromaDouble Shot ετοιμάζεις εξαιρετικά δυνατό καφέ, με έντονο άρωμα, με μια αυτόματη διαδικασία που σβήνει την πικρή επίγευση. Και επειδή οι προτιμήσεις αλλάζουν, μπορείς να αποθηκεύσεις έως και 30 δημιουργίες για να απολαμβάνεις ξανά και ξανά τις αγαπημένες σου επιλογές χωρίς να κάνεις νέες ρυθμίσεις.

Θερμαινόμενη επιφάνεια φλυτζανιών

Θέλεις να κρατάς τον καφέ σου ζεστό για περισσότερο; Η θερμαινόμενη επιφάνεια φλυτζανιών της EQ700 κρατά τα φλιτζάνια σου στην ιδανική θερμοκρασία, ώστε το ρόφημά σου να μένει ζεστό από την πρώτη γουλιά μέχρι την τελευταία.

 

Λειτουργία Cold Brew / Slow Brew

Για όσους αγαπούν τις διαφορετικές εμπειρίες καφέ, η Siemens EQ700 ανεβάζει τον πήχη με τη λειτουργία Cold Brew / Slow Brew. Αυτή η προηγμένη δυνατότητα σου επιτρέπει να απολαύσεις την απόλυτη δροσιά του Cold Brew, όπου ο καφές παρασκευάζεται με αργή εκχύλιση σε χαμηλή θερμοκρασία, διατηρώντας όλες τις λεπτές γευστικές νότες και τα φρουτώδη αρώματα. Το αποτέλεσμα είναι ένας δροσερός, απολαυστικός καφές με λιγότερη οξύτητα, ιδανικός για τις ζεστές μέρες.

Αντίστοιχα, η λειτουργία Slow Brew σου επιτρέπει να φτιάξεις έναν καφέ αργής εκχύλισης, που αναδεικνύει μια πιο βαθιά και πολύπλευρη γεύση. Χάρη σε αυτή τη διαδικασία, ο καφές σου αποκτά έναν εκλεπτυσμένο και βελούδινο χαρακτήρα, ιδανικό για τις στιγμές που θες να χαλαρώσεις και να απολαύσεις με την ησυχία σου κάθε γουλιά.

 

Ευκολία χρήσης και καθαρισμού

Το να φτιάχνεις καφέ δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο! Η EQ700 διαθέτει ένα έξυπνο και απλό μενού, ενσωματώνοντας την οθόνη αφής  iSelect Display, που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα με ένα απαλό άγγιγμα. Η επιλογή των ροφημάτων και η εξατομίκευση τους γίνονται παιχνιδάκι.

Παράλληλα, ο καθαρισμός της μηχανής είναι πολύ απλή υπόθεση. Η μονάδα απόσταξης αφαιρείται εύκολα, ξεπλένεται και επανατοποθετείται ενώ ο καθαρισμός του συστήματος γάλακτος γίνεται αυτόματα με ατμό, χάρη στη λειτουργία autoMilk Clean.

Από εδώ και πέρα ο καφές σου δεν θα είναι απλά μια συνήθεια, αλλά μια καθημερινή απόλαυση που σε αναζωογονεί και σε γεμίζει ενέργεια. Σαν να έχεις το δικό σου barista στο σπίτι, έτοιμο να φτιάξει τον τέλειο καφέ, κάθε στιγμή της ημέρας. Με την EQ700, κάθε φλιτζάνι είναι ένας μικρός θρίαμβος γεύσης και αρώματος, προσαρμοσμένος ακριβώς στις προτιμήσεις σου. Καλώς ήρθες σε έναν κόσμο όπου ο καφές δεν είναι απλά μια διαδικασία, είναι μια εμπειρία που σε εκπλήσσει ξανά και ξανά.

Με τη Siemens EQ700 ετοιμάσου να ανακαλύψεις κάτι εντελώς καινούριο!

Μπορείς να δεις ακόμη