MWC 2023 – Η TCL παρουσίασε την τεχνολογία ΝΧΤPAPER 2.0 και τα νέα της tablet

by Zikou Stella

To νέο της tablet τεχνολογίας NXTPAPER 2.0 παρουσίασε η TCL στο MWC το TCL NXTPAPER 11. ”Βασιζόμενοι στη μεγάλη επιτυχία της σειράς tablet μας και παρέχοντας βελτιωμένες δυνατότητες που οι πελάτες μας αναζητούν περισσότερο, φέρνουμε μερικές σημαντικές αναβαθμίσεις στην εμπειρία χρήστη και την απόδοση με τα νεότερα μοντέλα tablet μας”, δήλωσε ο Stefan Streit, CMO της TCL Communication.

Χάρη στις καινοτομίες software και hardware, η τεχνολογία NXTPAPER 2.0 είναι έως και 150% φωτεινότερη από την πρώτη γενιά προσφέροντας φωτεινότητα έως και 500 nits, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν κρυστάλλινη ευκρίνεια οθόνης ακόμη και κάτω από τον πιο λαμπερό ήλιο, ενώ χάρη στον αποκλειστικό αισθητήρα φωτός, η θερμοκρασία χρώματος της οθόνης προσαρμόζεται ανάλογα με τον περιβαλλοντικό φωτισμό, για την πιο ξεκούραστη εμπειρία ανάγνωσης.

 

 

Το TCL NXTPAPER 11 έρχεται με επεξεργαστή Helio P60T, υποστηρίζει συνδεσιμότητα Wi-Fi 5 και Bluetooth 5.0, διαθέτει δύο κάμερες των 8MP στην πλάτη και στην πρόσοψη, ενώ τρέχει λειτουργικό Android με προηγμένες λειτουργίες multitasking, όπως η υποστήριξη split-screen και τα αναδυόμενα παραθύρα. Το βάρος του είναι μόλις 462gr, το πάχος του 6,9 χιλιοστά και η μπαταρία του 8.000mAh. Η διαθεσιμότητά του θα ξεκινήσει στην Ευρώπη τον Μάιο, ενώ θα υποστηρίζει και το T-Pen smart stylus, το οποίο θα πωλείται χωριστά.

 

Μαζί με το NXTPAPER 11, η TCL παρουσίασε και το Tab 11, με παραδοσιακή οθόνη IPS LCD, χωρίς τις βελτιώσεις της τεχνολογίας NXTPAPER. Το Tab 11 διαθέτει οθόνη 11 ιντσών, ανάλυσης 2K με αναλογία πλευρών 5:3, ενώ και αυτό θα μπορεί να συνεργαστεί και με το προαιρετικό T-Pen smart-stylus, το οποίο προσφέρει 4.096 επίπεδα πίεσης. Το Tab 11 θα διαθέτει 4GB μνήμης RAM, 64GB χώρου, μπαταρία 8.000mAh και θα είναι διαθέσιμο από την άνοιξη σε δύο εκδόσεις Wi-Fi και Wi-Fi/LTE.

Μπορείς να δεις ακόμη