MWC 2024: ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

by Zikou Stella

To Mobile World Conference (MWC) 2024 πρόκειται να διεξαχθεί από τις 26 έως και τις 29 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη. Όλες οι μεγάλες εταιρείες της βιομηχανίας των φορητών συσκευών επικοινωνίας αναμένεται να παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μια σειρά από gadgets έκπληξη. Η Xiaomi, η Honor, η TCL η HMD (Nokia), είναι μεταξύ αυτών που θα λανσάρουν τις νέες τους συσκευές στο MWC 2024 και το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι πολύ μεγάλο. Η Samsung φαίνεται πως προγραμματίζει να αποκαλύψει το Galaxy Ring, ενώ η Lenovo δείχνει έτοιμη να ξεδιπλώσει τα πλάνα της για ένα διαφανές laptop, σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Οι τεχνολογίες εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας θα έχουν έντονη παρουσία στη Βαρκελώνη, με δεδομένο πως όχι μόνο αποτελούν κομμάτι του ορατού μέλλοντος, αλλά γίνονται συνεχώς πιο δημοφιλείς και μεγαλώνει το εύρος αποδοχής τους από τους καταναλωτές.

Δεν θα λείψουν οι συζητήσεις για το μέλλον των φορητών συσκευών και τον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν ώστε να έρχονται οι άνθρωποι ακόμα πιο κοντά, οπουδήποτε και αν βρίσκονται. Η τεχνολογία 5G, το τι θα την ακολουθήσει, όπως και η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης προς όφελος της ανθρωπότητας, είναι θέματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα.

Στο MWC 2023 μετείχαν 2.400 εκθέτες από 202 χώρες και ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τους 88,5 χιλιάδες. Γίνεται λοιπόν εύκολα κατανοητό το πόσο σημαντικό είναι το Moblie World Conference, τόσο για τις εταιρείες, όσο και για τους καταναλωτές.

 

Εμείς, θα σε κρατάμε καθημερινά ενήμερο για όλες τις σημαντικές εξελίξεις στο MWC 2024, γι’ αυτό μείνε συντονισμένος στο KBLOG για όλες τις σπουδαίες ανακοινώσεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη