MWC 2024: Η NUBIA ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ FLIP 5G, ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΩΝ SMARTPHONES

by Aggeliki Tsoukana

Τα αναδιπλούμενα smartphones γίνονται όλο και πιο δημοφιλή και μια από τις συσκευές που θέλουν να κατακτήσουν το κοινό είναι το nubia Flip 5G, το οποίο ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του MWC 2024.

To Flip 5G έρχεται με αναδιπλούμενη οθόνη OLED 6,9” που έχει ανάλυση 1.188 x 2.790 pixels και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Συνοδεύεται από κυκλική εξωτερική οθόνη, διαμέτρου 1,43” που έχει ανάλυση 466 x 466 pixels. Αυτή είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί από την κύρια camera των 50MP για λήψεις, για πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων, για τον έλεγχο της αναπαραγωγής των πολυμέσων, για λήψη πληροφοριών που σχετίζονται με τον καιρό και άλλες, απλές “εργασίες”.

Όπως προαναφέρθηκε, η κύρια camera που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής έχει ανάλυση 50MP και συνοδεύεται από αισθητήρα βάθους, ποιότητας 2MP. Για το εμπρός μέρος η nubia επέλεξε camera των 16MP. Η μπαταρία του smartphone έχει χωρητικότητα 4.310 mAh και υποστηρίζει φόρτιση στα 33W.

Μιας και πρόκειται για αναδιπλούμενη συσκευή, έχει δοθεί ιδιαίτερη βάση στον μηχανισμό με τον οποίο διπλώνει και ξεδιπλώνει, ο οποίος είναι ενισχυμένος και πιστοποιημένος ότι αντέχει σε περισσότερα από 200.000 ανοίγματα.

Μπορείς να δεις ακόμη