Νέα έκδοση του Google Camera για Android συσκευές

by Zikou Stella

Μπορείς πλέον να κατεβάσεις τη νέα Google Camera 8.7 V2 για το κινητό σου με βάση το λειτουργικό Android και αυτό είναι ένα εξαιρετικό νέο, αφού το συγκεκριμένο app μπορεί να απογειώσει την φωτογραφική σου εμπειρία!

Τι είναι η Google Camera

H Google Camera (επίσης γνωστή και ως GCam), είναι ένα πρόγραμμα που εμφανίστηκε το 2014 με την κυκλοφορία και του πρώτου τηλεφώνου Pixel της Google. Εδώ να σημειωθεί ότι παρόλο που τα Pixel smartphone δεν διαθέτουν την καλύτερη κάμερα της αγοράς (σε επίπεδο hardware), τελικά δίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και δημιουργούν μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες για φορητές συσκευές! Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στο συγκεκριμένο software!

Γενικά, η εφαρμογή είναι από τις κορυφαίες του είδους (κυρίως για νυχτερινές λήψεις και πανόραμα), για αυτό και πολλοί χρήστες την θέλουν στο κινητό ή τάμπλετ τους!

Βέβαια, υπάρχει μία διαδικασία. Συγκεκριμένα, πρέπει η συσκευή σου να υποστηρίζει το Camera2 API. Αυτό μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από το Play Store. Ταυτόχρονα, πρέπει αν έχεις και την εφαρμογή Φωτογραφίες Google.

Ύστερα, κατεβάζεις την τελευταία έκδοση από εδώ. Για τους πιο προχωρημένους, μπορείς να βρεις όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές από το σχετικό ενημερωτικό Excel ή να δοκιμάσεις παλιότερες εκδόσεις και mods πατώντας εδώ.

Πάντως, αν αγαπάς τη φωτογραφία, αξίζει να δοκιμάσεις το νέο Google Camera App και θα διαπιστώσεις γιατί είναι τελικά τόσο δημοφιλές!

Μπορείς να δεις ακόμη