Νέες συναρπαστικές εμπειρίες στο FIFA 20!

by K-Admin 1

Γνώρισε τον ολοκαίνουργιο τρόπο παιχνιδιού Volta Football

To Volta Football είναι ένας νέος τρόπος παιχνιδιού, εμπνευσμένος από το ποδόσφαιρο που παίζεται στις αλάνες. Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους χαρακτήρα, να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ και να απολαύσουν μια ασύγκριτα ρεαλιστική εμπειρία μπάλας, σε μικρά και σε κλειστά γήπεδα-κλουβιά σε όλο τον κόσμο.

 

 

Χάρη στον ολοκαίνουργιο μηχανισμό gameplay, που βασίζεται στον ρεαλισμό του ποδοσφαίρου, οι παίκτες μεταφέρονται στις αλάνες με νέες δυνατότητες, όπως απλοποιημένες πάσες και ικανότητες, νέες εντυπωσιακές κινήσεις ή τη χρήση του τοίχου ως συμπαίκτη.

Παίξε 3v3 Rush (χωρίς τερματοφύλακες), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 και επαγγελματικό Futsal σε αρένες και περιβάλλοντα διαφορετικών διαστάσεων, με ή χωρίς τοίχους.

Περισσότερος ρεαλισμός με το σύστημα παιχνιδιού Football Intelligence

Η τεχνολογία Football Intelligence στο FIFA 20 προσφέρει μια νέα προσέγγιση στο gameplay ανεβάζοντας το επίπεδο αυθεντικότητας εντός γηπέδου. Το ρεαλιστικό Game Flow θέτει στο επίκεντρο το χρήστη και τον έλεγχο που μπορεί να έχει στο παιχνίδι, δίνοντας στην Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) καλύτερη αίσθηση του χρόνου, του χώρου και της θέσης κάθε παίκτη στο γήπεδο.

Επιπλέον, η λειτουργία Decisive Moments αποτελείται από τις νέες δυνατότητες Composed Finishing που επαναπροσδιορίζουν τις βασικές στο σουτ, προσφέροντας στους παίκτες ακόμη πιο ομαλό και στρατηγικό «τελείωμα» φάσεων. Παράλληλα, το σύστημα Controlled Tackling με τη χρήση του Active Touch System, προσθέτει διάφορες νέες κινήσεις τάκλιν, ενώ η τεχνολογία Ball Physics απογειώνει το ρεαλισμό στην πορεία της μπάλας ως αποτέλεσμα τα τάκλιν να γίνονται πιο ρεαλιστικά και η συμπεριφορά των παικτών να βασίζεται στα physics.

 

 

Φτιάξε τη δική σου ομάδα

Στο FIFA 20 έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις από την αρχή τη δική σου ομάδα σε συναρπαστικούς αγώνες ενός παίκτη εναντίον ομάδων που δημιουργήθηκαν από την κοινότητα σε μια πληθώρα format και περιοχών, όπου κάθε νίκη σού επιτρέπει να προσθέσεις στην ομάδα σου παίκτες από την αντίπαλη.

 

Βάλε τη δική σου «πινελιά» στους αγαπημένους σου παίκτες

Τώρα μπορείς να προσαρμόσεις και να κάνεις πιο προσωπικό το ρουχισμό των παικτών ή παικτριών σου, να προσαρμόσεις τα χτενίσματα και τον τρόπο που γιορτάζουν τη νίκη, ενώ μπορείς να «ξεκλειδώσεις» ακόμη περισσότερες επιλογές μέσα από τις προκλήσεις του παιχνιδιού.

 

Κατέκτησε όλα τα τρόπαια και γίνε “master” των γηπέδων

Στο FIFA 20 σε περιμένουν εκατοντάδες ομάδες σε ποδοσφαιρικά τουρνουά σε ολόκληρη την υφήλιο, συμπεριλαμβανομένου και του UEFA Champions League. Παίξε για να φτάσεις στην κορυφή ή για να μην υποβαθμιστείς στο διαδικτυακό πρωτάθλημα, όπου οι νίκες σου σε ανεβάζουν σε υψηλότερη κατηγορία.

Αντιμετώπισε θρύλους του ποδοσφαίρου δρόμου από όλη την υφήλιο για το τουρνουά Volta World Championship του Μπουένος Άιρες, σε μια έντονη και διασκεδαστική λειτουργία ιστορίας.

 

 

FIFA 20 Ultimate Team

To FIFA Ultimate Team επιστρέφει δυναμικά, όπου τα μεγαλύτερα FUT Icons του κόσμου έρχονται στην οθόνη σου! Δημιούργησε την τέλεια ομάδα επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες παίκτες και πάρε μέρος στη δημοφιλέστερη λειτουργία της σειράς, που περιλαμβάνει περιεχόμενο από τα πρωταθλήματα UEFA Champions League και Europa League.

 

Έρχεται το Σεπτέμβριο!

Το FIFA 20 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 σε PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC. Προ-παράγγειλε τώρα το FIFA 20 και κέρδισε έως και 3 σπάνια Gold Pack, μία επιλογή δανεικού Icon Player, καθώς και ένα Special Edition Fut Kit.

 

Μπορείς να δεις ακόμη