Νέο παιχνίδι Lord of the Rings από την Private Division και τη Weta Workshop

by Aggeliki Tsoukana

Τη στιγμή που η νέα σειρά της Amazon, που στηρίζεται στον κόσμο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον γύρω από τις δημιουργίες του Tolkien, η Private Division και η Weta Workshop ανακοίνωσαν, μέσω ενός tweet, ότι ετοιμάζουν νέο παιχνίδι που θα διαδραματίζεται στον κόσμο της Μέσης Γης. Να σου θυμίσουμε ότι η Weta Workshop ήταν υπεύθυνη για τα ειδικά εφέ τόσο της τριλογίας ταινιών του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, όσο και της τριλογίας των ταινιών Χόμπιτ, ενώ έχει ανάμιξη και στην παραγωγή των εφέ της σειράς της Amazon.

 

 

Όσο για την Private Division, αυτή ανήκει στην Take-Two Interactive – των Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, Bioshock και Borderlands -, ενώ η ίδια ως publisher έχει βοηθήσει να βγουν στην αγορά ορισμένα εξαιρετικά Indie παιχνίδια, όπως τα Kerbal, το The Outer Worlds και το Hades. Σε ότι αφορά το νέο Lord of the Rings παιχνίδι, γνωρίζουμε μόνο ότι έχει σκοπό να προσφέρει μία νέα, διαφορετική εμπειρία gaming σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι LotR έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, με στόχο να προσφέρει στους φανατικούς οπαδούς του Tolkien τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το σύμπαν του όπως δεν το έχουν κάνει ποτέ στο παρελθόν, αλλά και να μυήσουν νέους παίκτες στη μαγεία του κόσμου της Μέσης Γης.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2024, χωρίς οι δύο εταιρείες να έχουν ανακοινώσει σε ποιες πλατφόρμες θα γίνει διαθέσιμο.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη