Νέο Play Button στον Edge για τους χρήστες του XBOX Cloud Gaming

by Aggeliki Tsoukana

Είναι γνωστό ότι η Microsoft πάντα προσπαθεί να βελτιώνει τις υπηρεσίες της, αλλά και να ενισχύει τη διαλειτουργικότητα, ειδικά μεταξύ των δικών της προϊόντων και υπηρεσιών. Έτσι, για το xCloud, δηλαδή τη δική της cloud gaming υπηρεσία, πρόσθεσε ένα Play Button, το οποίο θα εμφανίζεται στον δικό της φυλλομετρητή τον Edge, αλλά και στην Bing αναζήτηση.

Ειδικότερα, αν πλέον προχωρήσεις σε αναζήτηση ενός videogame μέσω Bing και αυτό το παιχνίδι είναι διαθέσιμο μέσω του Xbox cloud gaming, τότε απλά πατάς το Play και το παίζεις άμεσα μέσω streaming (πάντα δίχως εγκατάσταση ή άλλες ρυθμίσεις). Εύκολα και απλά: μου αρέσει και το παίζω επιτόπου!

Προφανώς, είναι μία βολική επιπλέον επιλογή, η οποία να σημειωθεί ότι είχε πρώτα εφαρμοστεί από την Google στο Stadia και τη δική της ομώνυμη μηχανή αναζήτησης! Δυστυχώς, το Stadia θα κλείσει σε λίγες μέρες (αφήνοντας πιο φτωχό τον χώρο), οπότε ας δούμε τις υπόλοιπες υπηρεσίες του είδους να βελτιώνονται.

Σε κάθε περίπτωση το cloud gaming έχει ακόμα δρόμο να διανύσει μέχρι να κερδίσει και τους πιο hardcore gamers, αν και ήδη έχει δείξει potential και πολλές δυνατότητες.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη