Νέο trailer και πληροφορίες για το The Callisto Protocol

by Aggeliki Tsoukana

Το The Callisto Protocol είναι ανάμεσα στα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2022 και η Striking Distance Studios το γνωρίζει καλά αυτό, οπότε συνεχίζει να “ταΐζει” το hype. Σε πρόσφατο αφιέρωμα του Game Informer o δημιουργός του τίτλου, Glen Schofield, μίλησε για τον εαυτό του, για το στούντιο ανάπτυξης του και για τον επερχόμενο τίτλο, ενώ αποκάλυψε και νέα gameplay πλάνα που δεν είχαν δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι σήμερα.

 

 

Σε περίπτωση που θέλεις να ακούσεις το βιογραφικό του Glen Schofield, μετά την αποχώρησή του από την Activision, ο CEO και ιδρυτής της Striking Distance Studios, ήξερε ότι ήθελε να δημιουργήσει το δικό του IP και αυτό βρήκε σάρκα και οστά στο The Callisto Protocol. Σύμφωνα με τον ίδιο, το The Callisto Protocol είναι ένας story-driven survival horror τίτλος, ο οποίος εκτυλίσσεται σε μια φυλακή-αποικία, στην Καλλιστώ, τον δορυφόρο του πλανήτη Δία, στο έτος 2320.

Αν το διαστημικό horror σκηνικό σου μοιάζει γνώριμο και σου φέρνει στο μυαλό τη σειρά παιχνιδιών Dead Space, οι επιρροές δεν είναι τυχαίες, αφού ο κύριος Schofield ήταν εκτελεστικός παραγωγός στον πρώτο τίτλο της σειράς. Επίσης εκτός από τα horror παιχνίδια γνωρίζει καλά και το genre των FPS, καθώς στην περίοδό του στην Activision είχε τον ρόλο του παραγωγού και του co-director στα Call of Duty: Modern Warfare 3, Call of Duty: Advanced Warfare και Call of Duty: WWII.

Το The Callisto Protocol θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X/S.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη