Nintendo Partner Direct Φεβρουαρίου 2024

by Manos Kavvalos

To Nintendo Switch θα είναι η κύρια κονσόλα της Nintendo και το 2024, οπότε, όπως είναι πολύ φυσικό η Ιαπωνική εταιρεία θα συνεχίσει να το τροφοδοτεί με ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ορισμένα από αυτά προέρχονται από συνεργάτες της και για να μας προετοιμάσει για το τι θα κυκλοφορήσει εκ μέρους τους τους επόμενους μήνες, πραγματοποίησε ένα νέο Nintendo Partner Direct. Στη συνέχεια θα βρεις τα πιο σημαντικά από όσα ανακοινώθηκαν.

 

Shin Megami Tensei V: Vengeance

Η ATLUS ανακοίνωσε το Shin Megami Tensei V: Vengeance για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Microsoft Store). Θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου 2024. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του Shin Megami Tensei V, που λανσαρίστηκε για το Nintendo Switch τον Νοέμβριο του 2021. Θα υπάρχει μια νέα ιστορία και νέες περιοχές, δαίμονες, μουσική και βελτιώσεις στο σύστημα μάχης που κάνουν το gameplay πιο προσβάσιμο.

Όταν μια αποτρόπαια σκηνή δολοφονίας στο σύγχρονο Τόκιο εμποδίζει τον πρωταγωνιστή να πάει με τα πόδια στο σπίτι, μια απρογραμμάτιστη παράκαμψη τον αφήνει θαμμένο και αναίσθητο. Βρίσκεται σε μια ερημιά που έχει καταστραφεί από ένα αποκαλυπτικό γεγονός που έχει μείνει γνωστό ως Da’at. Προτού οι αιμοδιψείς δαίμονες προλάβουν να διεκδικήσουν τη ζωή του, εμφανίζεται ένας σωτήρας και ενώνονται για να γίνουν ένα πανίσχυρο ον, ούτε άνθρωπος ούτε δαίμονας: ένας Nahobino.

 

 

 

Monster Hunter Stories

Η Capcom ανακοίνωσε ότι μια έκδοση remastered του RPG Monster Hunter Stories, που κυκλοφόρησε για το 3DS το 2016, έρχεται το καλοκαίρι σε PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (Steam).

Ετοιμάσου για ένα ταξίδι σε έναν πολύχρωμο κόσμο όπου περιφέρονται πανίσχυρα τέρατα και οι άνθρωποι βγάζουν τα προς το ζην κυνηγώντας τα. Μέσα σε αυτή τη γη βρίσκεται ένα κρυμμένο χωριό όπου οι ντόπιοι ακολουθούν διαφορετικά έθιμα. Εδώ, οι Monster Riders δημιουργούν δεσμούς με Monsties αντί να τα κυνηγούν. Σε αντίθεση με τους Hunters, οι Riders σφυρηλατούν δεσμούς και αξιοποιούν τη δύναμη των “kinship stones”, επιτρέποντάς τους να εξερευνήσουν μαζί το απέραντο και συναρπαστικό βασίλειο. Θα λάβεις μέρος σε συναρπαστικές μάχες, θα εκκολάψεις αυγά Monstie και θα προσαρμόσεις το Monstie σου για να ταιριάζει στο στυλ σου.

 

Ετοίμασε τον εξοπλισμό σου και προετοιμάσου για μια επική περιπέτεια. Η νέα αυτή έκδοση θα έχει αναβαθμισμένα γραφικά και πλήρες voice acting.

 

Super Monkey Ball: Banana Rumble

H SEGA θα κυκλοφορήσει το Super Monkey Ball: Banana Rumble για το Nintendo Switch στις 25 Ιουνίου 2024.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, έως και 16 παίκτες από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να συναγωνιστούν online σε πολλαπλά game modes. Γίνε ο πρώτος που θα κόψει το νήμα του τερματισμού στο Race, άρπαξε τις μπανάνες που πέφτουν στο Banana Hunt, συνεργάσου με άλλους παίκτες για να διαλύσετε ρομπότ στο Robot Smash και πολλά άλλα. Αν θέλεις ακόμα περισσότερα, τότε ετοιμάσου για να ξεφλουδίσεις ακόμα περισσότερες μπανάνες στο Adventure Mode. Σε περιμένουν περισσότερα από 200 επίπεδα, με υποστήριξη έως και 4 παικτών σε τοπικό ή διαδικτυακό παιχνίδι. Θα έχεις στη διάθεσή σου περισσότερους από 300 τρόπους για να προσαρμόσεις τον χαρακτήρα σου και τη Monkey Ball του, μαζί με μια νέα τεχνική Spin Dash, για να μπορείς να αναπηδάς, να ρολάρεις και να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό με στυλ, έχοντας ως στόχο να γίνεις ο Top Banana.

 

 

Star Wars: Battlefront Classic Collection

Η Aspyr γνωστοποίησε ότι το Star Wars: Battlefront Classic Collection θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) στις 14 Μαρτίου 2024. Οπότε να είσαι έτοιμος για συναρπαστικές μάχες σε όλο το σύμπαν του Star Wars.

Η συλλογή θα περιλαμβάνει τα:

Star Wars Battlefront (Classic)

Περιλαμβάνει τον επιπλέον χάρτη, Jabba’s Palace.

Star Wars Battlefront II

Περιλαμβάνει τους επιπλέον χάρτες, Bespin: Cloud City, Rhen Var: Harbor, Rhen Var: Citadel, Yavin 4: Arena και τους έξτρα ήρωες Asajj Ventress και Kit Fisto.

Οι Mace Windu, Yoda και Luke Skywalker θα αντιμετωπίσουν σε επικές μάχες τους Darth Maul, General Grievous, Darth Vader και πολλούς άλλους. Σημειώνεται ότι υπάρχει και multiplayer mode με υποστήριξη για συμμετοχή έως 64 παικτών.

 

 

Gundam Breaker 4

Η Bandai Namco και η Crafts & Meister ανακοίνωσαν το Gundam Breaker 4 για PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (Steam). Αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2024.

Ως επίδοξος χομπίστας gunpla, θα μπορέσεις να συνδυάσεις τις δικές σου δημιουργίες mecha χρησιμοποιώντας εξαρτήματα από περισσότερες από 250 εμβληματικές στολές από όλη τη σειρά Gundam και στη συνέχεια να δοκιμάσουν τα όσα έφτιαξες σε ένα εικονικό πεδίο μάχης, μαζί με έως και τρεις παίκτες σε cooperative multiplayer mode. Θα αναλάβεις αποστολές μέσα από τις οποίες θα κληθείς να δώσεις μάχες με μηχανισμούς hack & slash και shooting, όπου θα αντιμετωπίσεις ορδές εχθρών, τους οποίους θα διαλύσεις στην κυριολεξία και τα εξαρτήματά τους θα τα χρησιμοποιήσεις στην συνέχεια για να αναβαθμίσεις τις κατασκευές σου.

Το Gundam Breaker 4 θα έχει ένα νέο mode, όπου θα μπορείς να χρησιμοποιείς δύο διαφορετικά όπλα για μοναδικούς συνδυασμούς στην αναζήτησή σου για τα καλύτερα εξαρτήματα ώστε να φτιάξεις το τέλειο gunpla. Ανάμεσα στις μάχες, θα έχεις πρόσβαση σε μια πλούσια συλλογή από mecha, για να προσαρμόζεις τις δημιουργίες σου με νέα εξαρτήματα, καθώς και με χρώματα, χαλκομανίες και άλλα, για να αντικατοπτρίσεις σε αυτές πλήρως την προσωπικότητά σου.

Μια ακόμα ολοκαίνουργια λειτουργία, μοναδική στο Gundam Breaker 4 είναι το diorama. Με μια σειρά εργαλείων και επιλογών θα δημιουργείς περίτεχνα σκηνικά, με πολλά ειδικά εφέ και στη συνέχεια θα τοποθετείς σε αυτά τις δημιουργίες σου, για να απαθανατίσεις την τέλεια πόζα, σε υψηλή ανάλυση.

 

 

Disney Epic Mickey: Rebrushed

Μέσα στο 2024, η THQ Nordic και η Purple Lamp Studios θα κυκλοφορήσουν το Disney Epic Mickey: Rebrushed για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Το πανέμορφο remake θα στείλει τον Mickey Mouse σε ένα επικό ταξίδι στη Wasteland, ένα βασίλειο με ξεχασμένους χαρακτήρες της Disney. Θα βυθίζεται όλο και πιο βαθιά σε έναν φανταστικό κόσμο, εξοπλισμένος με χρώματα και διαλυτικό, για να διαμορφώσει την περιπέτειά του και ένα εναλλακτικό μέλλον.

Κάθε πινελιά μετράει. Θα χρησιμοποιήσεις μπογιά για να αποκαταστήσεις την ομορφιά και την αρμονία ή διαλυτικό για να αλλάξεις το περιβάλλον σας και να αποκαλύψεις κρυμμένα μυστικά. Οι επιλογές σου επηρεάζουν τη μοίρα του Mickey και αλλάζουν την έκβαση αυτής της καλλιτεχνικής οδύσσειας. Θα γίνεις άραγε ο επικός ήρωας που χρειάζεται η Wasteland;

Στην πορεία θα συναντήσεις διάφορους εμβληματικούς χαρακτήρες όπως ο Oswald the Lucky Rabbit, το πρώτο δημιούργημα του Walt Disney, καθώς ταξιδεύεις στα εδάφη της Wasteland. Θα συλλέξεις εμβληματικές καρφίτσες της Disney, θα λάβεις μέρος σε δημιουργικές δοκιμασίες και θα αποκαλύψεις μυστικά, όλα αυτά εξερευνώντας σκηνικά εμπνευσμένα από ταινίες κινουμένων σχεδίων και μικρού μήκους.

 

 

Για οτιδήποτε άλλο ειπώθηκε στο Nintendo Partner Direct, μπορείς απλά να παρακολουθήσεις το video που ακολουθεί.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη