Nokia Android TV Box 8000 για να βλέπεις τα πάντα

by Aggeliki Tsoukana

Βαρέθηκες τα παραδοσιακά τηλεοπτικά κανάλια και θέλεις και εσύ να απολαμβάνεις το περιεχόμενο που προσφέρουν οι σύγχρονες streaming πλατφόρμες, αλλά σε κρατάει πίσω η τηλεόρασή σου, επειδή δεν είναι smart; Με το Streaming Box 8000 της Nokia, θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλες τις πλατφόρμες (Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+ και ούτω καθεξής), καθώς και σε περισσότερες από 7.000 εφαρμογές που είναι διαθέσιμες μέσα από το Google Play και να απολαμβάνεις από την άνεση του καναπέ σου.

Το Streaming Box 8000 χρησιμοποιεί λειτουργικό Android, υποστηρίζει αναπαραγωγή βίντεο σε ανάλυση 4K, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις και αρχεία βίντεο ή μουσικής που έχεις ήδη στην κατοχή σου, συνδέοντας πάνω του κάποιο εξωτερικό σκληρό δίσκο, SSD ή USB stick. Επίσης, το ίδιο εύκολα μπορείς να στείλεις περιεχόμενο από το smartphone, το tablet ή ακόμα και από τον φορητό υπολογιστή σου, καθώς το Streaming Box 8000 έχει ενσωματωμένη λειτουργία Chromecast, οπότε δεν χρειάζεσαι εξωτερικά dongles.

Το τηλεκοντρόλ είναι πολύ βολικό, με κουμπιά συντόμευσης για τις πιο δημοφιλείς streaming υπηρεσίες, ενώ είναι και φωτιζόμενο για να μπορείς να το χρησιμοποιείς χωρίς να παιδεύεσαι, ακόμα και στο σκοτάδι. Από τις δυνατότητες δεν λείπει και η υποστήριξη της Google Assistant, για φωνητικές εντολές και αναζήτηση. Αν πάλι δεν το έχεις με τα αγγλικά και τις φωνητικές εντολές, μπορείς να συνδέσεις πάνω του κάποιο ασύρματο πληκτρολόγιο Bluetooth, ενώ όταν θα θες να χαλαρώσεις με κάποιο παιχνίδι αντί για ταινία, μπορείς να κατεβάσεις κάποιο από τα εκατοντάδες παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο Google Play και να παίξεις με τη βοήθεια κάποιου Bluetooth controller.

Μπορείς να δεις ακόμη