Gamestation Plus: η νέα retro-κονσόλα από την Atari

by Aggeliki Tsoukana

Αν λατρεύεις το retro gaming, πιο retro από την Atari δεν γίνεται. Η αγαπημένη εταιρεία που έβαλε το gaming στα σπίτια μας πριν από 50 χρόνια, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει νέα retro κονσόλα σε συνεργασία με τη MyArcade, την Gamestation Plus. Όπως μπορείς να δεις και από την πρώτη εικόνα η σχεδίαση της κονσόλας μοντέρνα και ρετρο μαζί, καθώς από τη μία διαθέτει: φωτισμό RGB, θύρες USB-C για τα χειριστήρια και υποστήριξη Bluetooth και από την άλλη τα δύο joysticks που τη συνοδεύουν θυμίζουν τα original joysticks του Atari 2600 σε μεγέθυνση.

 

 

Για την ώρα οι δύο εταιρείες δεν έχουν προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τον χρόνο διάθεσης, την τιμή της νέας κονσόλας ή τα παιχνίδια που θα περιλαμβάνονται, όμως φωτογραφίες που διέρρευσαν από την εμπορική συσκευασία, κάνουν λόγο για περισσότερα από 200 κλασσικά παιχνίδια από τα Atari 2600, Atari 7800, καθώς και τις arcade καμπίνες της εταιρείας.

Εσύ ποια παιχνίδια θα ήθελες να παίξεις στη νέα κονσόλα της Atari;

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη