Nutribullet: δροσιστικά και υγιεινά ροφήματα για να κρατιέσαι σε φόρμα

by Zikou Stella

Τα nutribullet αποτελούν την επανάσταση στα μπλέντερ. Είναι δυνατές αλλά εύχρηστες  συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τη διατροφή σου στην καθημερινή ζωή. Στόχος είναι να γίνει η καθημερινή σίτιση πιο απλή και εύκολη και να σου παρέχει όλα τα θρεπτικά στοιχεία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Πίεσε, στρίψε, πολτοποίησε και απόλαυσε. Τόσο απλά.

 

Γιατί να επιλέξω το nutribullet

Για εσένα που σκέφτεσαι την υγεία σου, το nutribullet είναι η ιδανική επιλογή. Μπορείς να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα θρεπτικό και γευστικό smoothie, χάρη στην ακρίβεια, την πολτοποίηση και την εκχύλιση θρεπτικών συστατικών που σου χαρίζουν τα μπλέντερ nutribullet. Διάλεξε τα αγαπημένα σου φρούτα και λαχανικά, νωπά ή κατεψυγμένα για ένα πιο δροσερό αποτέλεσμα και τοποθέτησέ τα στο κύπελλο. Πρόσθεσε ένα υγρό, για παράδειγμα γάλα καρύδας, συνέχισε με κάποιο superfood, όπως είναι οι σπόροι chia και στο τέλος μπορείς να βάλεις πάγο αν το επιθυμείς. Τοποθέτησε τη λεπίδα του εξαγωγέα πάνω στο κύπελλο, γύρισέ το ανάποδα και βάλε το κύπελλο στη βάση του μοτέρ. Πίεσε απαλά και στρίψε. Μόλις η λεπίδα του εξαγωγέα σταματήσει εντελώς, αφαίρεσε το κύπελλο και το smoothie σου είναι έτοιμο να το απολαύσεις.

Φτιάξε στη στιγμή πλούσια γεύματα με τη διατροφική αξία των superfoods. Καρότο, σπανάκι, αμύγδαλα, καρύδια, φρούτα, ό,τι και αν διαθέτεις στο ψυγείο σου, συνδύασέ τα με κάποιο υγρό όπως γάλα, νερό ή τσάι, πρόσθεσε βότανα, μπαχαρικά και κάποιο γλυκαντικό αν το επιθυμείς και φτιάξε άμεσα ένα smoothie πλούσιο σε βιταμίνες.

Και αν όλα τα παραπάνω δεν σου φτάνουν, μπορείς να δημιουργήσεις dressing, βελουτέ σούπες, επιδόρπια, κοκτέιλ, ξυλάκια γρανίτας, σάλτσες, ντιπ και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Απλά διάλεξε τα υλικά και παρακολούθησέ τα να μεταμορφώνονται σε μια απαλή, κρεμώδη λιχουδιά σε δευτερόλεπτα.

 

 

Οφέλη για τον οργανισμό σου

Το nutribullet είναι σχεδιασμένο για να υποστηρίξει και να βελτιστοποιήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Διάλεξε συνταγές με πλούσια δόση φυτικών ινών που θα σου δημιουργήσουν κορεσμό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τις λιγούρες. Η συστηματική πρόσληψη φυτικών ινών μέσα από την καθημερινή διατροφή και σε όσο το δυνατόν υψηλότερες ποσότητες συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του σώματος και αυξάνει τα επίπεδα προστασίας του. Έτσι βοηθάς το σώμα σου να αποκτήσει ευρωστία, να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα και να αποκτήσεις ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις του καθημερινού τρόπου ζωής.

 

Άνεση και ευκολία

Αν ο χρόνος σου είναι πολύτιμος, το nutribullet σου δίνει τη λύση. Τοποθέτησε τα υλικά που θες, βίδωσε και πολτοποίησε στο λεπτό. Ο στιβαρός, minimal σχεδιασμός και το premium φινίρισμα του προσφέρουν την άνεση και την ευελιξία που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου.

Τα μοντέλα Nutribullet  και Nutribullet PRO με ισχύ 600 και 900 Watt αντίστοιχα, έχουν compact σχεδιασμό με κανάτα  που έχει τη μορφή κάψουλας. Μαζί με τη συσκευή θα βρεις ένα ποτήρι που ανάλογα με το εξάρτημα που θα του προσαρτήσεις μετατρέπεται σε κύπελο για να απολαύσεις το ρόφημά σου στο σπίτι ή σε παγούρι που κλείνει αεροστεγώς για να το παίρνεις μαζί σου όπου πηγαίνεις. Από την άλλη, το  Nutribullet Blender Combo είναι ένα πιο δυνατό μηχάνημα με ισχύ 1200 watt που λειτουργεί όπως και τα μικρότερα nutribullets, διαθέτει όμως επιπλέον μεγάλη κανάτα blender για να ετοιμάζεις πολλά ποτήρια ροφημάτων ταυτόχρονα.  Σημαντικό να σημειωθεί ότι όλες οι κανάτες είναι κατασκευασμένες από υλικό Tritan BPA free.

Από εξειδικευμένα εξαρτήματα έως την αποκλειστική κυκλωνική δράση, κάθε σχεδιασμός βοηθά να απελευθερώσεις την καλύτερη γεύση. Είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο να καθαριστούν.

Κάνε το nutribullet μέρος της καθημερινότητάς σου και είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείς ευχάριστα.

 

Μπορείς να δεις ακόμη