Την έχεις δει ξανά παιδί; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Τα σχολεία έκλεισαν, το καλοκαίρι και οι διακοπές επιτέλους ξεκίνησαν. Πολύ πιθανό ένα μέρος του χρόνου σου να το περάσεις παρακολουθώντας ταινίες και σειρές απολαμβάνοντας την τηλεόραση και τη δροσιά του κλιματιστικού που αγόρασες από τα καταστήματα Κωτσόβολος. Για μια ακόμα εβδομάδα έχουμε για εσένα επιλογές που θα σε διασκεδάσουν, θα σε εμπνεύσουν και θα σε ενθουσιάσουν είτε είσαι οπαδός της συναρπαστικής δράσης, είτε της κωμωδίας, είτε των κλασσικών ταινιών.

 

SKULL ISLAND

Το Netflix έφερε στην πλατφόρμα του τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Skull Island. Έκανε πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου και υπόσχεται να σε μεταφέρει σε ένα νέο κόσμο φαντασίας, συγκινήσεων και κινδύνων.

Μία ομάδα καλόκαρδων εξερευνητών στην προσπάθεια τους να σώσουν την Annie από τον Ειρηνικό Ωκεανό εγκλωβίζονται στο τροπικό νησί του κρανίου. Το μυστηριώδες αυτό νησί φιλοξενεί, όχι μόνο τον πανίσχυρο τιτάνα Kong ο οποίος είναι φιλικός και μπορεί να βοηθήσει τον Charlie και τους άλλους εξερευνητές, αλλά και τρομακτικά προϊστορικά τέρατα μεταξύ των οποίων γιγάντιες σαύρες, πουλιά, καβούρια και άλλα ασυνήθιστα πλάσματα. Το ερώτημα είναι αν θα καταφέρουν να επιβιώσουν.
Ένα συναρπαστικό anime για ενήλικους που αξίζει να το παρακολουθήσουν ακόμα και αυτοί που δεν είναι εξοικειωμένοι με το Monster Verse.
Στο τιμόνι της παραγωγής βρίσκεται ο Brian Duffield και στους πρωταγωνιστές δανείζουν τη φωνή τους οι: Darren Barnet, Benjamin Bratt, Nicolas Cantu, Mae Whitman, Betty Gilpin.

 

 

American Dad

Το American Dad είναι μία κωμωδία κινουμένων σχεδίων που έρχεται με τη 19η σεζόν της στο Disney Plus και υπόσχεται να προσφέρει ευφυέστατους διαλόγους, περίεργες ιστορίες και αναφορές στην ποπ κουλτούρα.

O Αμερικανός πατέρας είναι ο Σταν Σμιθ, ένας δεξιός συντηρητικός πράκτορας της CIA με ειδικότητα στα όπλα, υπερπατριωτικός, περήφανος οικογενειάρχης, ο οποίος βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα. Zει με την αντισυμβατική οικογένεια του και τους δύο συγκάτοικους του στο Λάνγλεϊ Φολς και εμπλέκονται συχνά σε διάφορες περιπέτειες. Συγκρούεται σχεδόν πάντα με τη νοικοκυρά σύζυγο του Φρανσίν η οποία είναι δραστήρια, την αριστερή ακτιβίστρια κόρη του Χέιλι, τον γιο του Στηβ που είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση, παθιασμένος με τα βιντεοπαιχνίδια και εμμονικός με το αντίθετο φύλλο. Στο σπίτι τους έχουν ένα χρυσόψαρο τον Κλάους που ζητάει απεγνωσμένα την προσοχή, με εγκέφαλο που τον αντάλλαξε η CIA με εκείνον ενός Γερμανού Ολυμπιονίκη σκιέρ προκειμένου να μην κερδίσει το χρυσό μετάλλιο και τον Ρότζερ, έναν αυθάδη σαρκαστικό εξωγήινο που του έσωσε τη ζωή, στην απόρρητη για το κοινό, Περιοχή 51.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Seth MacFarlane, Mike Baker και Matt Weitzman για το κανάλι Fox με πρωταγωνιστές, τους Seth MacFarlane, Wendy Schaal, Rachael MacFarlane, Jeff Fisher, Scott Grimes και Dee Bradley Baker.

 

 

Ντάνιελ Σπέλμπαουντ: Ο Κυνηγός της Μαγείας

Η δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής κωμωδίας κινουμένων σχεδίων Ντάνιελ Σπέλμπάουντ: Ο κυνηγός της Μαγείας ήρθε στο Netflix. Έξυπνο παιδικό άνιμε με δέκα εικοσιπεντάλεπτα επεισόδια.

Ο Ντάνιελ Σπελμπάουντ είναι ένας ορφάνος έφηβος που βγάζει τα προς το ζην ψάχνοντας να βρει σπάνια υλικά για αυτούς που κάνουν ξόρκια. Ο Ντάνιελ δεν έχει ο ίδιος μαγικές δυνάμεις αλλά ως ιχνηλάτης συμμετέχει σε διάφορες συναλλαγές που γίνονται ανάμεσα σε πολίτες που ζουν στη Νέα Υόρκη, ασχολούνται με τη μαγεία και δεν εμφανίζονται σε κοινή θέα. Αποκτά ένα κατοικίδιο γουρούνι για βοηθό, που το σώζει από την κακιά μάγισσα Pie Makers υποσχόμενος να της βρει το τριαντάφυλλο της αθανασίας, Fugu. Μια μέρα στρατολογείται από τον Primus Camila Thomus, επικεφαλής του Buraeu of Magic Enforcement, για να βρει το Gryphon’s Egg προτού το αποκτήσει ο Dark Mage. Ο Daniel συνεργάζεται με τη Lucy και έναν θρυλικό ιχνηλάτη για να τον βοηθήσουν να αντιστρέψει μια δαιμονική κατάρα και να ξαναρχίσει μια εποχή μαγείας που έχει μυστηριώδεις δεσμούς με την οικογένεια του Daniel.
Ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών: Παναγιώτης Αποστολόπουλος (Ντάνιελ), Κωνσταντίνος Ρεπάνης (Χόγκι), Δημήτρης Παπαδάτος (Τάισον), Ινώ Στεφάνη (Λούσι), Άριελ Κωνσταντινίδη (Καμίλλα), Βασίλης Μήλιος (Μπέρντεν, Βίκτωρ, Πραίμους, Έβαν Γκρέι), Άντρια Ράπτη (Μπίξμπι, Νουρένια, Ζαχαροπλάστρια ), Σπύρος Παζιώτης (Κελ), Άννα Σταματίου(Χαρουσπέξ), Δημήτρης Κουζούπης.

 

 

Σχεδόν Ναρβάλ

Η νέα χαρούμενη παιδική σειρά “Σχεδόν Ναρβάλ” από την Dream Works η οποία είναι βασισμένη στο βραβευμένο βιβλίο της Τζέσι Σίμα έρχεται να προσφέρει διασκεδαστική και ευχάριστη διάθεση για τους μικρούς φίλους στο Netflix με 27 επεισόδια στην πρώτη της σεζόν.
Ο περίεργος και διασκεδαστικός Κελπ μεγαλώνει στον ωκεανό έχοντας την εντύπωση ότι αυτός είναι ένας Ναρβάλ όπως και η οικογένεια του. Υπήρχαν βέβαια κάποιες λεπτομέρειες που τον διαφοροποιούν από τους άλλους. Ο χαυλιόδοντάς του δεν είναι τόσο μακρύς, δεν είναι τόσο καλός κολυμβητής και δεν του αρέσει το φαγητό. Μία μέρα εκεί που κολυμπούσε ένα πολύ ισχυρό ρεύμα σαρώνει τον Κελπ στην επιφάνεια της θάλασσας και τον βγάζει στη στεριά όπου συναντά ένα άλλο πλάσμα ίδιο με αυτόν. Έτσι ανακαλύπτει ότι είναι στην πραγματικότητα μονόκερος. Αντί όμως να επιλέξει που θα μείνει, ο Κελπ αποφασίζει να ζει και στους δύο κόσμους.

Ακούγονται οι φωνές των: Τίμος Παπαευθυμίου (Κελπ), Λήδα Παδημητρίου (Τσούνιπερ), Ζώη Μουρλά (Πίξι), Πηνελόπη Σκαλκώτου (Ότις, Μαμά), Άγγελος Λιάγκος (Μπαμπάς, Σεφ, Κούπας), Μαριλένα Παπαγιάννη (Σκάλοπ), Στρατής Μουρλάς (Όλι), Μάριος Σούσκας (Κρουζ), Μαγδαληνή Λάμπρου (Κυματιστή, Τούτου), Σίμος Γασπαρινάτος (Τεό).

 

 

Πίτερ Παν & Γουέντυ

Η κλασσική ταινία Πήτερ Παν & Γουέντυ με ημερομηνία κυκλοφορίας το 2023 προστέθηκε στην πλατφόρμα DISNEY+.

Ο σκηνοθέτης David Lowery μαζί με τον σεναριογράφο Toby Halbrooks αφηγούνται την ιστορία με πολύ γνωστές πινελιές με λίγες μόνο αλλαγές. Πρωταγωνιστεί η Γουέντυ Ντάρλιγκ, ένα νεαρό κορίτσι που φοβάται να αφήσει το σπίτι της, για το ταξίδι της στην χώρα του Ποτέ μαζί με τα δύο αδέλφια της, τη μικροσκοπική νεράιδα Τίνκερ Μπελ και τον θρύλο του βιβλίου ιστοριών Πήτερ Παν, ένα αγόρι που αρνείται να μεγαλώσει. Εκεί συναντά τον Κάπτεν Χουκ και τα άλλα παιδιά τα οποία αρνούνται τους περιορισμούς της ηλικίας του και ξεκινά μια συναρπαστική περιπέτεια που θα αλλάξει την ζωή της για πάντα. Μια Αμερικάνικη ταινία φαντασίας και ενηλικίωσης βασισμένη στην κλασσική ταινία της Disney Peter Pan του 1953, δημιουργημένη από μια διαφορετική οπτική γωνία.
Πρωταγωνιστούν οι: Alexander Molony, Yara Shahidi, Jude Law, Ever Anderson, Alyssa Wapanatahk, Molly Parker, Alan Tudyk, Joshua Pickering και Jacobi Jupe.

 

 

Κινηματογραφικές εμπειρίες που μπορείς να τις απολαύσεις από την άνεση του καναπέ σου. Μπες στο site του Κωτσόβολου και διάλεξε τη Smart TV  που σου ταιριάζει.

 

Μπορείς να δεις ακόμη