League of Legends Recall: Πολυκοσμία στην κορυφή του GLL

by Zikou Stella

Το πρώτο μισό της κανονικής περιόδου του GLL Summer Split 2023 έφτασε στο τέλος του με τη μάχη για την κορυφή να έχει “ανάψει”. Το φινάλε της 7ης αγωνιστικής ημέρας βρίσκει τρεις ομάδες να μοιράζονται την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. WLGaming, Anorthosis Famagusta Esports και PAO Luminox έχουν σκορ 6-1 και θα παλέψουν ως το τέλος για το πρώτο seed.

 

“Κούρσα” για τρεις

Την εντυπωσιακή της πορεία συνέχισε για μια ακόμα εβδομάδα η WLGaming που επέκτεινε το νικηφόρο σερί της στα έξι παιχνίδια. Η ομάδα του Woolite νίκησε τις PTR και GSMC (η οποία  πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση και θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη) και έφτασε στο 6-1. Οι “κόκκινοι” έχουν να χάσουν παιχνίδι από το ντέρμπι της πρεμιέρας με την Ανόρθωση και κάθε μέρα που περνά μοιάζουν να γίνονται όλο και καλύτεροι.

 

 

Με δύο στα δύο συνέχισε και η Anorthosis Famagusta Esports με τελευταία “θύματα” της τις TP και HELL. Το πολύ ποιοτικό ρόστερ της ομάδας της Αμμοχώστου είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει στην ελληνική σκηνή και ήταν αναμενόμενο πως θα πρωταγωνιστήσει και σε αυτό το Split. Δεν είναι τυχαίο πως κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου μόνο ο φορμαρισμένος PAO Luminox μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ανόρθωση.

 

 

Μαζί τους στην κορυφή βρίσκεται και ο PAO Luminox καθώς ούτε η HELL ούτε και η PTR μπόρεσαν να τον σταματήσουν. Οι “πράσινοι” συνεχίζουν να παίζουν όμορφο League of Legends και δικαίως βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας. Το ονειρεμένο πρώτο μισό της σεζόν θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στον PAO που έχει βάλει ως στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

 

Μεγάλη θα είναι και η μάχη για την 4η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ καθώς καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα. Η Gamespace MCE με 3-4 – και αρκετές καλές εμφανίσεις – κλείνει τον α’ γύρο στην 4η θέση με τις Team Phantasma, Wild Panthers Esports και Pentagon Rejects να βρίσκονται μια νίκη μακριά (2-5). Στην τελευταία θέση έμεινε η HELL Zerolag που θα πρέπει να αλλάξει την εικόνα της αν θέλει να αποφύγει το τουρνουά υποβιβασμού.

 

Tα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Wild Panthers Esports vs. Gamespace MCE 0-1
HELL Zerolag vs. PAO Luminox 0-1
Pentagon Rejects vs.WLGaming 0-1
Team Phantasma vs. Anorthosis Esports 0-1

Tα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Wild Panthers Esports vs.Team Phantasma 1-0
Gamespace MCE vs. WLGaming 0-1
Pentagon Rejects vs. PAO Luminox 0-1
HELL Zerolag vs. Anorthosis Esports 0-1

 

H βαθμολογία μετά από 7 αγωνιστικές

  1. WLGaming 6-1
  2. Anorthosis Esports 6-1
  3. PAO Luminox 6-1
  4. Gamespace MCE 3-4
  5. Pentagon Rejects 2-5
  6. Team Phantasma 2-5
  7. Wild Panthers Esports 2-5
  8. HELL Zerolag 1-6

 

 

To GLL Summer Split 2023 θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια του Gamers Lounge (Twitch & YouTube).

 

Photo: Greek Legends League

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη