ΝΒΑ 2Κ23: Όλα όσα θες να μάθεις για το νέο Jordan Challenge mode

by Aggeliki Tsoukana

Με τη σειρά παιχνιδιών NBA 2K να φθάνει αισίως το νούμερο 23, το δημοφιλές franchise θα αποτίσει ειδικό φόρο τιμής στον πιο αναγνωρίσιμο και για τους περισσότερους, τον καλύτερο παίκτη που έχει περάσει από τα παρκέ του NBA, τον Michael Jordan. Μάλιστα o MJ θα βρίσκεται και στα εξώφυλλα των Michael Jordan και Championship Edition του τίτλου.

O φόρος τιμής στον Jordan, δεν περιορίζεται μόνο στα εξώφυλλα, αφού το NBA 2Κ23 θα περιλαμβάνει, ξανά το The Jordan Challenge, ένα ειδικό mode που θα σου δίνει τη δυνατότητα να βιώσεις 15 εμβληματικές στιγμές από την καριέρα του κορυφαίου αθλητή. Και λέμε ξανά, καθώς το Jordan Mode υπήρχε και στο NBA 2K11, από το οποίο προέρχονται και τα 10 από τα 15 challenges, φυσικά με νέα γραφικά.

Εκτός από το The Jordan Challenge, ο τίτλος θα περιλαμβάνει και πρόσθετο παρασκηνιακό υλικό, όπως συνεντεύξεις με συμπαίκτες και αντιπάλους του MJ και αν θες να μάθεις περισσότερα δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις το βίντεο που ακολουθεί, που είναι αφιερωμένο ειδικά σε αυτό.

 

 

Για την ιστορία πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μεγάλος MJ θα εμφανιστεί σε εξώφυλλο της σειράς, καθώς το ίδιο είχε συμβεί στα NBA 2K11, NBA 2K12 και NBA 2K16, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως στις απλές εκδόσεις του τίτλου στο εξώφυλλο βρίσκεται όχι ο Jordan, αλλά ο Devin Brooker των Phoenix Suns.

To ΝΒΑ 2K23 θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου του για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και Nintendo Switch.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη