Ετοιμάσου για σειρές και ταινίες Nintendo. Η εταιρεία εξαγόρασε την Dynamo Pictures

by Aggeliki Tsoukana

Τη δυναμική της είσοδο στην παραγωγή τηλεοπτικών σειρών και ταινιών που θα βασίζονται στους δημοφιλείς χαρακτήρες και IPs των video games της, φαίνεται πως ετοιμάζει η Nintendo, καθώς ξεκίνησε πρόσφατα τις διαδικασίες εξαγοράς της Dynamo Pictures, μιας εταιρείας η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή CGI animation για anime, παιχνίδια, διαφημίσεις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, ενώ έχει εμπειρία και στους τομείς του motion capturing και της διανομής video.

Η Dynamo Pictures έχει συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια σε πολύ γνωστά projects, όπως η παραγωγή των animations για τη 2η σεζόν της σειράς Ghost in the Shell SAC 2045 του Netflix, το motion capturing για τα Death Stranding, Nier Replicant, Monster Hunter World και Persona 5, τα CGI του Final Fantasy XIII-2, και η παραγωγή των cutscenes του Metroid: Other M, της ίδιας της Nintendo.

Μάλιστα η Nintendo δεν σκοπεύει απλά να εξαγοράσει το 100% των διαθέσιμων μετοχών της Dynamo, αλλά μετά την πέρας της διαδικασίας – που εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί έως τις 3 Οκτωβρίου-, θα μετονομάσει την εταιρεία σε Nintendo Pictures Co. Ltd. Εσύ ποιους χαρακτήρες και σειρές παιχνιδιών της Ιαπωνικής εταιρείας θα ήθελες να δεις πρώτα στη μικρή ή στη μεγάλη οθόνη;

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Nintendo Switch

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη