Ο χάρτης των ανακοινώσεων της Blizzard αποκαλύφθηκε

by Aggeliki Tsoukana

 

 

To Warcraft Universe μετρώντας σχεδόν 28 χρόνια ζωής και εκατομμύρια φανατικούς παίκτες παγκοσμίως, έθεσε τα θεμέλια για το World of Warcraft και το Hearthstone, προσφέροντας αμέτρητες ώρες γεμάτες διασκέδαση αγωνία και… ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών.

Φέτος, έχουμε να περιμένουμε πολλά συναρπαστικά νέα για τους ήρωές μας!

 

 

Hearthstone

Ξεκινώντας με το Hearthstone η εταιρία υπόσχεται να αποκαλύψει στις 15 Μαρτίου περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρώτο από τα τρία expansions που θα έχει το παιχνίδι φέτος, ενώ θα ανακοινώσει και τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στον βασικό κορμό του παιχνιδιού για το 2022. Επιπλέον, για τους φανατικούς του παιχνιδιού, η Blizzard ενεργοποίησε τα rewards που θα λάβουν οι παίκτες παρακολουθώντας τους μεγαλύτερους streamers στο YouTube. Οι παίκτες μπορούν παρακολουθώντας να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα και προσκλήσεις για το παγκόσμιο κύπελλο του παιχνιδιού που θα πραγματοποιηθεί μέσα στη χρονιά. Τέλος, το πρώτο Heartstone esports Battleground event της χρονιάς θα διεξαχθεί 1 και 2 Απριλίου και οι παίκτες μπορούν να συνδεθούν για να το παρακολουθήσουν στις μεγάλες streamlining πλατφόρμες.

 

 

World of Warcraft

Προχωρώντας στο World of Warcraft η εταιρία δεν πτοείται και συνεχίζει ακόμα και μετά από τόσα χρόνια να εμπλουτίζει το παιχνίδι με expansions. Στις 19 Απριλίου, η Blizzard υπόσχεται να αποκαλύψει το επόμενο κεφαλαίο στην περιπέτεια των παικτών στο Azeroth.

Μέχρι τότε οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν το Eternity’s End, το τελευταίο update στο πλαίσιο του Shadowland, στο οποίο οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν τις πράξεις του Jailer, ο οποίος προσπαθεί να ξανά γράψει την ιστορία και να αλλάξει την πραγματικότητα όπως την ξέρουν οι παίκτες. Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν αντιμέτωποι με τον Jailer αυτοπροσώπως, αφού ξεκλειδώνουν οι δυο νέες δυσκολίες για το Sepulcher of the First Ones raid, ονόματι Raid Finder και Mythic. Ο αγώνας για την πρώτη ολοκλήρωση του raid με αυτές τις δυσκολίες θα είναι εντυπωσιακός σύμφωνα με την εταιρία.

Στο WoW classic οι παίκτες έχουν μαζέψει τους ισχυρότερους συμμάχους τους και έχουν κατευθυνθεί προς την αρχαία πόλη Zul’Gurub ώστε να αντιμετωπίσουν τον Blood God Hakkar στο πρόσφατο season, Season of Mastery. Οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι επίσης με την Illidan στο Black Temple, ενώ έχουν καταφέρει πολλά ακόμα πράγματα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Όσον αφορά το esports κομμάτι, η εταιρία αναγνωρίζει ότι η ανταγωνιστικότητα των ομάδων είναι στο υψηλότερο επίπεδο από ποτέ, την ίδια στιγμή που το esports κομμάτι του WoW διανύει τον 15Ο χρόνο του. Για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους, τα Arena World Championship και Mythic Dungeon International είναι διαθέσιμα για να αναδείξουν τους επόμενους μεγάλους παίκτες. Για όσους δοκιμάσουν το dungeon και το ολοκληρώσουν μέχρι τις 28 Μαρτίου μέσα στο χρονικό όριο, θα λάβουν ένα banner μέσα στο παιχνίδι. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι παίκτες που θα δοκιμάσουν την τύχη τους στο dungeon πρέπει να κάνουν εγγραφή στο GameBattles.

 

Mobile game

Η εταιρία αποκάλυψε επίσης ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο παιχνίδι βασισμένο στο σύμπαν του Warcraft, το οποίο θα είναι φτιαγμένο για mobile συσκευές. Καμία άλλη πληροφορία δεν έγινε διαθέσιμη σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας ή το περιεχόμενο και το ύφος που πρόκειται να έχει το νέο παιχνίδι.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη