Ο Κωτσόβολος χορηγός του Ελληνικού και Παγκόσμιου τελικού eSports WRC & Acropolis Rally21

by Aggeliki Tsoukana

 

Μετά από την οκτάχρονη απουσία του, το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει για να χαρίσει στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού κορυφαίες στιγμές, γεμάτες κόντρες, ταχύτητα και γρήγορα αντανακλαστικά.

Φέτος το Ράλλυ Ακρόπολις δίνει το παρών μέσω επίσημης διοργάνωσης και στις online αρένες του WRC 9.

Ο Κωτσόβολος βρίσκεται στην καρδιά της διοργάνωσης με σκοπό να αναδείξει τον καλύτερο ανάμεσα στους μεγαλύτερους λάτρεις των αυτοκινήτων που έλαβαν μέρος στο πιο συναρπαστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έχει διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια.
Το Ράλλυ των Θεών, όπως συχνά ονομάζεται το Ράλλυ Ακρόπολις, είναι ένας από τους σημαντικότερους αγώνες αυτοκινήτου. Διοργανώνεται από το 1951 ενώ αποτελεί μια από τις πιο απαιτητικές και δύσκολες διοργανώσεις του WRC. Η νέα εποχή έφερε και νέες προκλήσεις και μαζί ένα νέο είδος οδηγών. Φέτος μαζί με την ανάδειξη του καλύτερου οδηγού στο Ράλλυ Ακρόπολις αναζητείται και ο καλύτερος οδηγός στην αντίστοιχης online διοργάνωσης.
Έλληνες και Κύπριοι gamers καλούνται να αποδείξουν πως διαθέτουν τις απαραίτητες ικανότητες μέσα από τα online qualifiers του WRC 9 με έναν και μόνο στόχο, να αναδειχθούν οι 8 καλύτεροι οδηγοί οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο ACROPOLIS RALLY ESPORTS FINAL που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Από εκεί ο καλύτερος οδηγός θα κερδίσει μια θέση στον τελικό WRC ESPORTS GLOBAL “GRAND FINALE” ο οποίος θα πραγματοποιηθεί αργότερα την ίδια μέρα στο στάδιο.
Η σκληρή δουλειά και οι θυσίες θα ανταμειφθούν. Καθαρό μυαλό, πειθαρχία πίσω από το τιμόνι και γρήγορα αντανακλαστικά συντάσσουν τη συνταγή της επιτυχίας σε ένα event γεμάτο αναμετρήσεις και εκπλήξεις σε κάθε στροφή. Ο δρόμος μεγάλος και ο τίτλος βαρύς.

Φέτος τα WRC esports και ο Κωτσόβολος γράφουν ιστορία αναδεικνύοντας τον καλύτερο οδηγό της ψηφιακής αρένας σε μια νέα εποχή για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 

 

Acropolis rally

Ήταν 1951 όταν ο Πέτρος Περατικός νίκησε τον πρώτο αγώνα. 70 χρόνια αργότερα και η διοργάνωση μετά από μια 8ετη απουσία στέφει και πάλι το βλέμμα της στην Ελλάδα για να αναδείξει τον νικητή σε μια από τις σκληρότερες και πιο απαιτητικές οργανώσεις του WRC. Ο 9ος γύρος του WRC θα διεξαχθεί στις 9 με 12 Σεπτεμβρίου και φέρνει μαζί του πολλές εκπλήξεις. Μια ειδική διαδρομή, από τις συνολικά 11, στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να κλέψει τη φετινή παράσταση.
Το πρόγραμμα του φετινού αγώνα έχει ανακοινωθεί και η έναρξη του “Rally of the Gods” θα γίνει κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης σε μια πρωτόγνωρη για τη διοργάνωση στιγμή, όπου τα εντυπωσιακά οχήματα που συμμετέχουν στον αγώνα θα κινηθούν στο τετράγωνο γύρω από τη πλατεία συντάγματος περνώντας μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων.

Την επομένη τα οχήματα θα βρεθούν στις ειδικές διαδρομές Λουτράκι και Άγιοι Θεόδωροι.

Άλλες διαδρομές στις οποίες θα λάβουν μέρος οι οδηγοί κατά τη διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις είναι οι Παύλιανη, Βωξίτες, Ελευθεροχώρι, Πύργος και Ταρζάν.
Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών που διεξάγονται οι αγώνες, οι θεατές αναμένεται να αντικρίσουν μια από τις καλύτερες εμπειρίες των σύγχρονων αγώνων WRC αφού οι οδηγοί δηλώνουν κάτι παραπάνω από έτοιμοι μετά από την 8ετη απουσία της Ελλάδας από τη διοργάνωση.

Φυσικά, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της FIA, Jean Todt, Το Ράλλυ των Θεών είναι γνωστό για ορισμένες από τις σκληρότερες ειδικές διαδρομές στον κόσμο και η σωστή προετοιμασία των διαγωνιζόμενων θα παίξει σημαντικό ρόλο στη τελική τους απόδοση.

Οδηγοί και θεατές είναι έτοιμοι για μια αξέχαστη εμπειρία. Ο αγώνας θα δείξει αν η οκταετής απουσία του “Rally of the Gods” έχει κάνει τους οδηγούς και τους θεατές να ξεχάσουν πως στις ειδικές διαδρομές της Ελλάδας όλα είναι πιθανά… Ο Κωτσόβολος στηρίζει έμπρακτα το μηχανοκίνητο αθλητισμό ως χορηγός του Ράλλυ Ακρόπολις, ενός αθλητικού γεγονότος παγκόσμιου βεληνεκούς.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη