Νέα χρώματα για το χειριστήριο DualSense του PS5

by Aggeliki Tsoukana

 

Η άφιξη του PlayStation 5 στην αγορά τον Νοέμβριο του 2020, έφερε, εκτός από μια νέα εποχή στο gaming μέσα από την τεράστια ισχύ και τα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά της ίδιας της νέας κονσόλας της Sony, ένα υπέροχο χειριστήριο, το DualSense. Το χειριστήριο του PS5 είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένας απλός αισθητικός ανασχεδιασμός. Το DualSense δεν είναι απλά πιο εργονομικό, πιο μοντέρνο και πιο όμορφο από όλα τα χειριστήρια με το οποία έχει εξοπλίσει τις κονσόλες της η Sony μέσα στα χρόνια, αλλά ένα καινοτόμο κομμάτι hardware, που απογειώνει την εμπειρία των παιχνιδιών σου. Μέσα από τις adaptive σκανδάλες, των οποίων η αντίσταση στα δάκτυλά σου προσαρμόζεται αυτόματα και ανάλογα με τις συνθήκες που έχει εφαρμόσει στο εκάστοτε παιχνίδι ο δημιουργός, μέχρι την τεχνολογία hapctic feedback, που σε κάνει να νιώθεις κάθε ενέργεια που κάνεις στο παιχνίδι με μοναδικό τρόπο και όχι απλώς ως μια δόνηση, το DualSense καινοτομεί σε πολλαπλά επίπεδα.

Τώρα, για πρώτη φορά, έχεις τη δυνατότητα να εξοπλίσεις το PS5 σου με χειριστήρια DualSense διαφορετικών χρωμάτων πέρα από το κλασικό, λευκό που έγινε αρχικά διαθέσιμο. Από τον Ιούνιο του 2021 διαθέσιμες έγιναν δύο νέες αποχρώσεις, που θα καλύψουν κάθε γούστο. Πρώτα έχουμε την Cosmic Red, μια έκδοση με διχρωμία στο σώμα του χειριστηρίου, αφού στο κυρίως μέρος (τις λαβές, το touchpad και όλη την επάνω πλευρά του) είναι κόκκινο, ενώ το περίγραμμα είναι μαύρο, ακριβώς όπως στο λευκό μοντέλο.

Η δεύτερη νέα απόχρωση του DualSense είναι η Midnight Black και φέρνει στο μυαλό τις εποχές των παλιότερων χειριστηρίων της Sony από τα PlayStation 2, PlayStation 3 και PlayStation 4. Σε αντίθεση με την αρχική, λευκή έκδοση, αλλά και την Cosmic Red, η έκδοση Midnight Black είναι μαύρη παντού, προσφέροντας έτσι μια πιο κλασική και ενιαία, αλλά σίγουρα πανέμορφη αισθητική στο χειριστήριο.

Όποιας απόχρωσης χειριστήριο και αν αποφασίσεις να προσθέσεις στη συλλογή σου, και με τον τρόπο αυτό είτε να έχεις πάντα ένα δεύτερο “όπλο” έτοιμο για τη μάχη αν μείνεις ξαφνικά από μπαταρία, είτε θέλεις να παίξεις με την παρέα κάποιο συνεργατικό ή ανταγωνιστικό παιχνίδι, το DualSense, σε όλες τις αποχρώσεις του, και κυρίως στις ολοκαίνουργιες και πανέμορφες Cosmic Red και Midnight Black, θα σε καλύψει με την κορυφαία τεχνολογία και την τέλεια εργονομία του.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη