Τα καλύτερα παιχνίδια που θα παίξεις το φθινόπωρο του 2021 (Part 1)

by Aggeliki Tsoukana

 

Μπορεί μέχρι στιγμής, και λόγω των γνωστών προβλημάτων που υπάρχουν παγκοσμίως με την πανδημία, το 2021 να μην έχει εξελιχθεί στην πλέον παραγωγική χρονιά για το gaming, αλλά όλα δείχνουν ότι το φθινόπωρο που έρχεται θα εξισορροπήσει την κατάσταση. Από τα τέλη Αυγούστου κιόλας όλοι οι μεγάλοι εκδότες ετοιμάζονται να ρίξουν στη μάχη τα μεγάλα χαρτιά τους, είτε μιλάμε για νέα παιχνίδια σε γνωστές, αγαπημένες και καταξιωμένες σειρές, είτε για νέες προτάσεις, που ωστόσο έχουν δώσει ήδη σπουδαία δείγματα γραφής και μας κάνουν να περιμένουμε με αδημονία την κυκλοφορία τους.

Μέσα από αυτή τη σειρά άρθρων θα σου παραθέσουμε τα καλύτερα παιχνίδια -για τα οποία γνωρίζουμε ήδη ημερομηνία κυκλοφορίας- που περιμένουμε από τα τέλη Αυγούστου και μέχρι και το τέλος του φθινοπώρου, για όλες τις κονσόλες, ώστε να είσαι έτοιμος για τη σπουδαία gaming σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών. Ας ξεκινήσουμε με τα παιχνίδια που περιμένουμε μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, αλλά μείνε κοντά μας, γιατί σύντομα θα διαβάσεις περισσότερα άρθρα για τα παιχνίδια που περιμένουμε και τους επόμενους μήνες του φθινοπώρου!

 

 

Ghost of Tsushima: Director’s Cut (PS5)

Ένα χρόνο και κάτι περισσότερο από την αρχική του κυκλοφορία στο PlayStation 4, το Ghost of Tsushima, το εξαιρετικό, open-world παιχνίδι περιπέτειας της Sucker Punch, θα έρθει στο PS5, ανανεωμένο, με υποστήριξη lip-sync για την ιαπωνική γλώσσα, απεικόνιση 4K και πολλές ακόμα βελτιώσεις. Αυτή η έκδοση είναι γεμάτη όχι μόνο με το πρωτότυπο παιχνίδι και κάθε κομμάτι πρόσθετου περιεχομένου που έχει γίνει διαθέσιμο μέχρι σήμερα, αλλά και μια ολοκαίνουργια περιπέτεια για τον Jin σε ένα νέο νησί, που θα υπάρχει μόνο σε αυτήν την έκδοση. Το Ghost of Tsushima: Director’s Cut κυκλοφορεί στις 20 Αυγούστου.

 

No More Heroes 3 (Switch)

Έπειτα από απουσία αρκετών χρόνων (σε αριθμημένο επεισόδιο) ο Travis επιστρέφει! Λαμβάνοντας χώρα δέκα χρόνια μετά το πρωτότυπο No More Heroes, το No More Heroes III ακολουθεί τον Travis Touchdown καθώς επιστρέφει στο παλιό του σπίτι στην πόλη Santa Destroy. Εκεί συναντά μια τεράστια τεχνητή μητρόπολη που επιπλέει στη θάλασσα και ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο ψηλά πάνω από την πόλη. Τι τρελούς επικίνδυνους δολοφόνους θα αντιμετωπίσει σε αυτόν τον παράξενο νέο κόσμο; H αγαπημένη action/ hack ‘n slash σειρά του Suda 51 επανέρχεται στο προσκήνιο με πολλές ανανεώσεις και ένα πρωτότυπο σενάριο που αναμένεται να σε ταξιδέψει σε έναν θεοπάλαβο κόσμο! Το No More Heroes III κυκλοφορεί στις 27 Αυγούστου.

 

 

Riders Republic (PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series)

Η εμπειρία που έχει αποκτήσει η Ubisoft με την κυκλοφορία των The Crew, The Crew 2 και Steep βρίσκει πλέον εφαρμογή στο πολλά υποσχόμενο Riders Republic. Ζήσε τη φαντασία του αναβάτη καθώς θα κινείσαι ελεύθερα σε έναν τεράστιο, ζωντανό, ανοιχτό κόσμο, γεμάτο με άλλους παίκτες γύρω σου. Μέσα από το Riders Republic θα βυθιστείς σε εμβληματικά εθνικά πάρκα της Αμερικής, όπως το Bryce Canyon, η κοιλάδα Yosemite και το βουνό Mammoth ενώ θα μπορείς να συγκεντρώσεις του φίλους σου και να παίξετε ανταγωνιστικά σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών για πολλούς παίκτες. Με ποδήλατα, wingsuits και snowboards, κυριάρχησε στους χάρτες, σε πρωταθλήματα ομάδων vs ομάδων ή δώσε τον καλύτερο εαυτό σου σε επικούς αγώνες με περισσότερους από 50 άλλους παίκτες. Το Riders Republic κυκλοφορεί στις 2 Σεπτεμβρίου.

 

 

NBA 2K22 (PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series, Switch)

Το πλέον αγαπημένο παιχνίδι μπάσκετ των Ελλήνων gamers, επιστρέφει. Με τις εμβληματικές φιγούρες των Luka Dončić, Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki και Kevin Durant στα εξώφυλλα των διαφόρων εκδόσεών του, το NBA 2K22 βάζει ολόκληρο το σύμπαν του μπάσκετ στα χέρια σου. Θα μπορείς να παίξεις σε πραγματικά περιβάλλοντα NBA και WNBA εναντίον αυθεντικών ομάδων και παικτών ή να δημιουργήσεις τη δική σου ομάδα ονείρων στο MyTEAM με τα σημερινά αστέρια και τους χθεσινούς θρύλους. Ζήσε το δικό σου επαγγελματικό ταξίδι στο MyCAREER και ζήσε την προσωπική σου άνοδο στο NBA. Το NBA 2K22 κυκλοφορεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

 

 

Tales of Arise (PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series)

H ιστορική σειρά ιαπωνικών παιχνιδιών ρόλων (JRPG) “Tales of” της Bandai Namco επιστρέφει. Στο Tales of Arise βρισκόμαστε στον πλανήτη Ντάνα, όπου για 300 χρόνια η Ρένα κυβέρνησε λεηλατώντας τον πλανήτη και αφαιρώντας από τους ανθρώπους την αξιοπρέπεια και την ελευθερία τους. Η ιστορία ξεκινά με δύο ανθρώπους, που γεννιούνται σε διαφορετικούς κόσμους, με τον καθένα να θέλει να αλλάξει τη μοίρα του και να δημιουργήσει ένα νέο μέλλον. Διαθέτοντας ένα νέο καστ χαρακτήρων, ανανεωμένο σύστημα μάχης και πανέμορφο εικαστικό, το Tales of Arise είναι το JRPG που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου το φετινό φθινόπωρο. Το Tales of Arise κυκλοφορεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

 

 

Deathloop (PS5, PC)

Δια χειρός Arkane, του ιστορικού στούντιο που μας έχει προσφέρει τα Dishonored και Prey, έρχεται το Deathloop, μια περιπέτεια πρώτου προσώπου διαφορετική από ό,τι έχεις δει μέχρι σήμερα. Το Deathloop θα σε μεταφέρει στο παράνομο νησί του Blackreef και σε έναν αιώνιο αγώνα μεταξύ δύο εξαιρετικών δολοφόνων. Εκεί θα κληθείς να εξερευνήσεις εντυπωσιακά περιβάλλοντα και προσεκτικά σχεδιασμένα επίπεδα σε μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού που θα σου επιτρέπει να προσεγγίζεις κάθε κατάσταση με όποιον τρόπο το επιθυμείς. Κυνήγησε στόχους σε όλο το νησί σε μια προσπάθεια να τερματίσεις τον κύκλο μια για πάντα, όπου αν δεν πετύχεις το στόχο, θα πρέπει να δοκιμάζεις ξανά και ξανά και ξανά… Το Deathloop κυκλοφορεί στις 14 Σεπτεμβρίου.

 

Diablo II: Resurrected (PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series, Switch)

Η επιστροφή ενός θρύλου. Το Diablo II είναι ένα από τα σημαντικότερα, πιο γνωστά και αγαπημένα παιχνίδια όλων των εποχών. Τώρα, είκοσι και πλέον χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, επιστρέφει, σημαντικά ανανεωμένο, με νέα γραφικά και όλο το περιεχόμενο που κυκλοφόρησε ως έξτρα. Το σημείο αναφοράς στα dungeon crawlers έρχεται για να πάρει πίσω τον θρόνο του! Το Diablo II: Ressurected κυκλοφορεί στις 23 Σεπτεμβρίου.

 

Lost Judgment (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series)

Το Ryu Ga Gotoku Studio της SEGA συνεχίζει το μακρύ του ταξίδι στον υπόκοσμο της Ιαπωνίας και στην αποτύπωση χαρακτήρων που ζουν μέσα στο οργανωμένο έγκλημα. Μετά την ιστορική σειρά Yakuza είχαμε απολαύσει το Judgment, το οποίο είχε ακολουθήσει μια πιο “detective” λογική. Και στα ίδια βήματα αναμένεται να βαδίζει το Lost Judgment, που θα περιλαμβάνει αφηγήσεις και γεμάτες δράση έρευνες σε ένα μυστήριο θρίλερ. Με νέες υποθέσεις για να λύσεις -σε μια νέα τοποθεσία- θα κληθείς να πάρεις τον έλεγχο του ντετέκτιβ Takayuki Yagami καθώς προσπαθεί να λύσει το τέλειο έγκλημα. Το Lost Judgment κυκλοφορεί στις 24 Σεπτεμβρίου.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη