Ο Neil Druckmann μας προετοιμάζει για το The Last of Us Part 3

by Zikou Stella

Ο συνπρόεδρος της Naughty Dog, Neil Druckmann, δηλώνει πως έχει έτοιμο ένα “concept” για το τρίτο κεφάλαιο της σειράς The Last of Us. Προς το τέλος του ντοκιμαντέρ Grounded II: Making The Last of Us Part 2, o Druckmann σημείωσε ότι παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει “διαμορφώσει” την ιστορία, έχει μια κεντρική ιδέα η οποία είναι τόσο ενδιαφέρουσα όσο το The Last of Us Part 1.

“Αν δεν το επαναλάβουμε ποτέ, τότε αυτό είναι ένα καλό σημείο για κατάληξη. Η τελευταία μπουκιά του μήλου, η ιστορία τελείωσε”, είπε ο Druckmann.

“Το υπέροχο με τη δουλειά στη Naughty Dog είναι ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε κάτι. Είναι πάντα σε στυλ, “θα λατρεύαμε άλλο ένα The Last of Us, αλλά αν είστε παθιασμένοι με κάτι άλλο, θα υποστηρίξουμε αυτό το διαφορετικό πράγμα”. Είναι πολύ προνομιακή αυτή η κατάσταση. Δεν τη θεωρώ ποτέ ως δεδομένη”.

Όμως, ενώ για χρόνια δεν είχε ιδέες για το πως θα μπορούσε να συνεχιστεί η ιστορία, ο Druckmann λέει τώρα ότι έχει ένα concept.

“Σκέφτηκα: Υπάρχει κάποιο concept; Και εδώ και χρόνια, δεν μπορούσα να βρω αυτήν την ιδέα. Αλλά πρόσφατα αυτό άλλαξε”.

“Δεν έχω ιστορία, αλλά έχω αυτήν την ιδέα που, για μένα, είναι τόσο συναρπαστική όσο το Part 1, τόσο συναρπαστική όσο το Part 2, είναι μοναδική, ωστόσο υπάρχει μια γραμμή που ενώνει και τα τρία παιχνίδια. Άρα νιώθω ότι υπάρχει πιθανώς ένα ακόμη κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία”, συμπλήρωσε.

Όταν ο Druckmann μιλάει για “ένα ακόμα κεφάλαιο”, κατά πάσα πιθανότητα εννοεί πως το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα είναι και το τελευταίο.

Προφανώς θα περιμένουμε με αγωνία να δούμε το πως θα ολοκληρωθεί η ιστορία της Ellie και αν στον επόμενο παιχνίδι θα εμφανιστεί ξανά η Abby.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη